Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΣΤΑ 5,2 ΔΙΣ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

 

Η οικονομική αδυναμία αναγκάζει τους φορολογούμενους να απέχουν από τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, τα ληξιπρόθεσμα χρέη από τις αρχές του έτους έχουν φθάσει τα 5,2 δισ. ευρώ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ

 

"Και δεν φοβάται να ανοιχτεί σε άλλα πελάγη"- Παρέμβαση του Πρωθυπουργού στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός στην παρέμβασή του στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ξεκίνησε λέγοντας ότι "πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί σήμερα βρίσκομαι εδώ και δεν είμαι στις Βρυξέλλες να διαπραγματεύομαι".

ΠΟΥΤΙΝ: ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ – ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ

 

Μήνυμα προς τη Δύση στέλνει με τον δικό του τρόπο ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δίνοντας δίκιο στον Αλέξη Τσίπρα. «Έχει δίκιο ο κ. Τσίπρας. Το πρόβλημα της κρίσης δεν είναι ελληνικό, είναι ευρωπαϊκό. Το πρόβλημα το έχουν οι πιστωτές και όχι η Ελλάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος. Αργότερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν πριν από την έναρξη του τετ α τετ με τον Έλληνα πρωθυπουργό δήλωσε τα ακόλουθα.

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν πίστεψα στις μαζικές συγκεντρώσεις. Ούτε στις πορείες και στις δημόσιες διαμαρτυρίες. Κι αυτό γιατί, μελετώντας καλά την ιστορία, πάντα διαπίστωνα την καθοδήγηση ή την χειραγώγησή τους από τις εξουσίες.

Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΥΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Η Βηρυτός χρειάζεται επειγόντως τα ρωσικά όπλα που αγόρασε το περασμένο έτος και ακόμα δεν της έχουν παραδοθεί από τη Μόσχα. Όπως δήλωσε ο πρέσβης του Λιβάνου στη Ρωσία στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, τα ρωσικά όπλα είναι «πολύ αποτελεσματικά και τα χρειαζόμαστε άμεσα» ώστε να αντιμετωπιστεί η απειλή από το Ισλαμικό Κράτος αλλά και το Μέτωπο Αλ Νούσρα (Αλ Κάιντα) που έχουν δημιουργήσει βάσεις στα ανατολικά σύνορα του Λιβάνου.

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ «ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ» Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ

 

Ο 21χρονος Ντίλαν Ρουφ που σκόρπισε το θάνατο σε εκκλησία της Νότιας Καρολίνας, σκόπευε να πυροδοτήσει «φυλετικό πόλεμο». Αυτό τουλάχιστον είπε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης μετά τη σύλληψή του στο Σέλμπι της Βορείου Καρολίνας, όπου ομολόγησε το έγκλημα.

BLOOMBERG: "ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ;"

 

Τι θα είχε συμβεί εάν η Ελλάδα δεν έμπαινε ποτέ στο ευρώ, διερωτάται το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg, εξετάζοντας το σενάριο μη εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωζώνη το 2002. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η Ελλάδα, εάν είχε το δικό της νόμισμα, πιθανώς να είχε καταφέρει να εξέλθει από την οικονομική κρίση.