Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

EΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 

Σε κατάσταση σοκ ήταν χθες το βράδυ το Μαξίμου από την τεράστια σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στο Σύνταγμα που είχε σαν βασικό σύνθημα «Mένουμε Ευρώπη».

ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΤΕ!

 

Αυξάνονται οι πιέσεις στην ελληνική πλευρά. Η Ελλάδα οφείλει να καταβάλει οπωσδήποτε τη δόση της 30ής Ιουνίου στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, διαφορετικά θα βρεθεί σε στάση πληρωμών, διότι δεν υπάρχει «περίοδος χάριτος» διεμήνυσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ»!

 

Πολλοί κρατούσαν ελληνικές και ευρωπαϊκές σημαίες, ενώ την εμφάνισή τους έκαναν και πλακάτ με συνθήματα υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ, τη δημιουργία ενός σταθερού φορολογικού συστήματος, «Όχι σταλινισμό στην Ελλάδα» και «Όχι στους εθνικούς τραμπούκους».

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ

 

Mε τo προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (EET) συναντήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Το βασικό αντικείμενο της συνάντησης ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η διεξοδική ενημέρωση των διοικητικών τραπεζικών στελεχών για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Μετά το τέλος της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις.

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΤΟ ISIS

 

Σημαντικό αριθμό μαχητών "προμηθεύει" το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) η γειτονική μας Αλβανία. Η χώρα κατατάσσεται στην ένατη θέση παγκοσμίως μεταξύ των 26 χωρών, από τις οποίες προκύπτει ότι στρατολογήθηκαν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟ EUROGROUP ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

 

Όπως αναμενόταν ούτε και στο σημερινό Eurogroup, στο Λουξεμβούργο, που ολοκληρώθηκε το βράδυ, δεν υπήρξε συμφωνία για το ελληνικό ζήτημα, μεταξύ κυβέρνησης και εταίρων.

ΟΗΕ: ΑΡΙΘΜΟΣ-ΡΕΚΟΡ 60 ΕΚΑΤ. ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟ 2014

 

Το επίπεδο-ρεκόρ των 60 εκατομμυρίων ανθρώπων άγγιξε το 2014 ο αριθμός των εκτοπισμένων και των προσφύγων από τις πολλαπλές συγκρούσεις ανά τον κόσμο, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).