Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ METRISI: ΣΤΟ 8% ΕΠΕΣΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

 

Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπεί η κυβέρνηση, όπως προκύπτειαπό πανελλαδική τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας «METRISI»,που πραγματοποιήθηκε από 10 έως και 12 Ιουνίου σε δείγμα 1.108 ατόμων. Όπως καταδεικνύει η νέα δημοσκόπηση, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει αφενός την απογοήτευση και την ανασφάλεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών - 7 στους 10 - λόγω της παρατεταμένης αβεβαιότητας και της αποτυχίας επίτευξης συμφωνίας με τους θεσμούς έως σήμερα. Ενδεικτικό είναι επίσης το γεγονός ότι 1 στους 2 προτιμούν την αποδοχή της πρότασης των θεσμών έναντι της εξόδου από το ευρώ. Διαβάστε όλη την Δημοσκόπηση εδώ.... 




Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

 

Την επανεκκίνηση της διαπραγμάτευσης μετά την «ψυχρή» κίνηση των εκπροσώπων του ΔΝΤ να αποχωρήσουν από το τραπέζι του Brussels Group και να επιστρέψουν στην Ουάσινγκτον, προωθεί με γοργούς ρυθμούς η κυβέρνηση με την αποστολή στις Βρυξέλλες εθνικής αντιπροσωπείας η οποία και κομίζει την νέα πρόταση της Αθήνας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η (ΤΕΛΙΚΗ;) ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους στην Αθήνα η Ελληνική αντιπρόταση εν όψει τις διαφαινόμενης συμφωνίας με τους εταίρους -δανειστές - Ε.Ε. ΕΚΤ ΔΝΤ, έχει ως εξής:

Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΠΑΤΗ

 

Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης αποκαλύπτεται μέρα–μέρα ενώπιον όλων μας. Αυτοί που πολιτεύθηκαν με χαρακτηρισμούς εσχάτη προδοσία, ανθέλληνες, εθνικούς εγκληματίες, παραλάβατε κράτος και θα παραδώσετε αποικία (εκφράσεις του κ. Τσίπρα) κυβέρνηση Τσολάκογλου, προδότες, Γουδή, ξεπούλημα, άνθρωποι των Γερμανών και άλλα όμορφα, σήμερα υπό το βάρος της κατάρρευσης της χώρας παρακαλάνε τους «διεθνείς τοκογλύφους» να τους δώσουνε δυο φράγκα.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters περί χρεοκοπίας της Ελλάδας διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχος, το σημερινό δημοσίευμα του Reuters, περί δήθεν συζήτησης για χρεοκοπία της Ελλάδας, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

REUTERS: ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ Η ΕΚΤ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ELA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Έτοιμοι να «αποσυνδέσουν» την Ελλάδα από τη χρόνια «μηχανική υποστήριξη» του ELA είναι οι κεντρικοί τραπεζίτες, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία, αναφέρει δημοσίευμα στο Reuters.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ «ΛΟΥΞ» ΚΑΙ «EΖΑ»

 

Η εzα Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία και η βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ ανακοίνωσαν την εμπορική συνεργασία τους, στα πλαίσια της ανάπτυξης των ελληνικών προϊόντων τους και την ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Βιομηχανίας μέσα από διανεμητικές και εμπορικές συνέργειες σε επιλεγμένες περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας.

«ΧΕΡΙ» ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΥΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ

 

Καταπέλτης κατά της ΔΕΗ εμφανίζεται ο Συνήγορος του Καταναλωτή, καλώντας και την νέα διοίκηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού να δει την δεινή πραγματικότητα για τους πολίτες αυτής της χώρας και την φτώχεια που βιώνουν και να κάνει επιτέλους βιώσιμους διακανονισμούς με τους πελάτες της, που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.