Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΤΟ 53% ΚΡΙΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 54% ΦΟΒΑΤΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

 
Αρνητικά κρίνει την κυβέρνηση το 53% των ερωτηθέντων, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Marc για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, σε σχέση με τη διαπραγμάτευση, την ώρα που 8 στους 10 τάσσονται υπέρ της συμφωνίας, ενώ σε διαφορετική περίπτωση προτιμούν το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας (44,2%). Διαβάστε όλη την Δημοσκόπηση εδώ....

 


Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ!

Λες και είναι ενδημική ασθένεια. Μόλις αποκτούν βουλευτικούς ή υπουργικούς θώκους αρχίζουν ανερυθρίαστα να λένε τρομερά ψέματα. Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ

 

Οι εκλογές που γίνονται στην Τουρκία κάθε τέσσερα χρόνια για τις 550 έδρες της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης «προσελκύουν» δεκάδες κόμματα αλλά μόνο ελάχιστα είναι εκείνα που καταφέρνουν να περάσουν το εκλογικό «όριο» του 10% που απαιτείται για την είσοδο στην Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΙΣΤΩΤΩΝ

 

Την άποψη ότι η αντιπαράθεση Ελλάδας - δανειστών δεν μπορεί να γίνει κατανοητή μόνο μέσα από το πρίσμα του οικονομικού ορθολογισμού και πως όσοι το επιχειρούν κινδυνεύουν να πραγματοποιήσουν έναν «δαπανηρό κακό υπολογισμό» (costly miscalculation) διατυπώνει αρθρογράφος του Bloomberg.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΖΗΤΑ Η ΑΘΗΝΑ

 

Tην παράταση της δανειακής σύμβασης κατά εννιά μήνες ζητεί η Αθήνα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας.

KΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

 

Τους μεγαλοκαρχαρίες και όχι τα λαϊκά νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που μεταβιβάζουν τα ακίνητά τους για να γλιτώσουν από την αποπληρωμή των υποχρεώσεων τους αφορά η διάταξη του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με τον κ. Πάνο Σκουρλέτη.Η εν λόγω διάταξη προβλέπει ότι όσοι χρωστούν στα ταμεία, θα υποχρεώνονται να βάζουν ως υποθήκη σπίτια ή άλλα ακίνητα, ακόμη κι αν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση και πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους.

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΜΟΛΙΣ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΚ

 

Τζιχαντιστής βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχτηκε την Τετάρτη στη νότια Αίγυπτο, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο του Λούξορ και συγκεκριμένα στο πάρκινγκ του χώρου 500 μέτρα από τον ναό του Καρνάκ.

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ: ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

 

Ο Σόιμπλε έχει παροπλιστεί στη διαπραγμάτευση, σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου του συγκυβερνώντος κόμματος (SPD) στη Γερμανία, Carsten Schneider. Όπως μεταδίδει το περιοδικό Focus, o Σνάιντερ δήλωσε σήμερα το πρωί στην κρατική τηλεόραση ZDF ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει πλέον την ίδια θέση στις διαπραγματεύσεις με τον συνάδελφό του από την Ελλάδα, Γιάννη Βαρουφάκη:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

  

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Kάρστεν Σνάιντερ είναι πεπεισμένος ότι, παρά την πολεμική και τα τεντωμένα νεύρα που κυριαρχούν στο θέμα της συζήτησης για την κρίση στην Ελλάδα, η χώρα θα παραμείνει στην ευρωζώνη.