Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ 10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 
Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι,
στις εκλογές  της 25ης Ιανουαρίου, ο ελληνικός λαός έκανε επιλογές, η ερμηνεία των οποίων μόνο κατά ένα μέρος, το απορριπτικό, είναι προφανής. Κατά το θετικό τους μέρος, οι επιλογές δεν είναι ούτε προφανείς ούτε ενιαίες, γιατί η πλειοψηφία που σχηματίστηκε εκλογικά και στη συνέχεια κοινοβουλευτικά με την τερατογένεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν πρότεινε προεκλογικά προγραμματικές θέσεις που οδηγούν σε ολοκληρωμένες, ενιαίες, προφανείς κι εφαρμόσιμες επιλογές. Διαβάστε όλη την ομιλία ΕΔΩ....

 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση! Οι πολίτες θέλουν συμφωνία και παραμονή στο ευρώ πάση θυσία – Λένε όχι σε εκλογές. Δείτε όλη την Δημοσκόπηση ΕΔΩ.....

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥΤΙΝ;

 

Τσίπρας και Πούτιν μίλησαν χθες στο τηλέφωνο έπειτα από ελληνικό αίτημα - Συζήτησαν και για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην επενδυτική τράπεζα των BRICS. Η Ελλάδα πρέπει να κλείσει συμφωνία με την Ευρώπη, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών λίγο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν Τσίπρας και Πούτιν.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...;

 

Καθηλωμένο σε μια παράσταση σε έχουν, με θεατή εσένα και μοιραίο πρωταγωνιστή τη ξεφτισμένη σου ζωή και την ξεφτισμένη σου αξιοπρέπεια… Χρόνια ολόκληρα σε εκπαίδευαν γι αυτή τη μοιραία στιγμή, για το τελευταίο σου χειροκρότημα, λίγο πριν η χαριστική βολή έρθει για να διαλύσει τον πλέον αποβλακωμένο εγκέφαλο που λερώνει με την παρουσία του τον πλανήτη των αποβλήτων.

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

H εφημερίδα Cumhuriyet έγραψε την Παρασκευή ότι η τουρκική κυβέρνηση διευκόλυνε την είσοδο τζιχαντιστών στη Συρία, μία εβδομάδα αφότου πυροδότησε την κυβερνητική οργή επειδή δημοσίευσε φωτογραφίες οι οποίες -όπως υποστήριζε το ρεπορτάζ- αποδείκνυαν το γεγονός ότι η κυβέρνηση χορήγησε στους τζιχαντιστές και όπλα.

ΑΝΑΛΗΘΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΡΚΕΛ – ΣΟΙΜΠΛΕ

 

Τις εικασίες περί προβλημάτων επικοινωνίας μεταξύ της Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ και του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέρριψαν κατηγορηματικά οι εκπρόσωποι και των δύο. Θαυμάσια χαρακτήρισε τη συνεργασία με τον κ. Σόιμπλε, ο εκπρόσωπος της Ανγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ, προσθέτοντας πως οι δύο πολιτικοί βρίσκονται σε συχνή επαφή και στενή επικοινωνία.

ΤΟ SPIEGEL ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΣΙΠΡΑ – ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

 

Κόλαφος για την πολιτική λιτότητας της Άνγκελα Μέρκελ που επιχειρεί να επιβάλει εκ νέου στην Ελλάδα είναι το άρθρο του Γιάκομπ Ογκστάιν στο γερμανικό Der Spiegel, που κάνει λόγο για παταγώδη αποτυχία της «συνταγής».

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ NSA

 

Για μία ιστορική νίκη στην πολύ δύσκολη μάχη ενάντια στις άνευ ορίων μεθόδους κρατικής παρακολούθησης θριαμβολογεί ο Εντουαρντ Σνόουντεν, δύο χρόνια μετά το μπαράζ των αποκαλύψεων για τον αμερικανό Μεγάλο Αδελφό.

ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΚΟΣΟΒΟΥ-ΠΓΔΜ

 

Το «Al Hayat Media Center», η «πτέρυγα» των μέσων ενημέρωσης του Ισλαμικού Χαλιφάτου, μετέδωσε ντοκιμαντέρ για τα Βαλκάνια, που περιέχει απειλές κατά της Αλβανίας, του Κοσόβου και της ΠΓΔΜ.