Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

 
Πάνω από 2.500.000  λαθρομετανάστες αναμένουν
τους λαθροκινητές στα Τουρκικά Παράλια !

Εν χορώ οι λαθρομετανάστες αναφέρουν «Ακούσαμε ότι η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορά της και πλέον μπορούμε να ταξιδέψουμε εύκολα στην Ευρώπη». Το ελληνικό νησί, σύμφωνα με περιγραφές αξιωματικών του Λιμενικού, «κατακλύζεται» τις τελευταίες ημέρες από λαθρομετανάστες, που συρρέουν εκεί, επειδή φέρονται να έμαθαν ότι η Ελλάδα… άνοιξε τα σύνορά της!

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

 

Παρακολουθώντας τον υπουργό Παιδείας δε μπορεί κανείς παρά να επαινέσει την πνευματικότητα, τη μόρφωση, την ηρεμία, την καλή προαίρεση που διαφαίνονται ξεκάθαρα. Ταυτόχρονα όμως δημιουργούνται συμπεράσματα διόλου ενθαρρυντικά για τον υπουργό. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι απαξιώνει κι αναιρεί τον εαυτό του , ακούσια προφανώς, με τρόπο πρωτόγνωρο.

ΧΩΡΑ ΜΕ ΛΑΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

 

Το 80-85% του λαού ούτε που να ακούσει για εκλογές, για ρήξη με την Ευρώπη και έξοδο από το ευρώ. Το 80-85% όμως της κυβέρνησης και του κόμματος ακούνε μόνο το 3% (του υπολοίπου 15%) που θέλουν ρήξη, Βαλκάνια και δραχμή.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

 

Το Βέλγιο πρόκειται να συμπεριλάβει το γειτονικό Λουξεμβούργο στον κατάλογο των «φορολογικών παραδείσων», υποχρεώνοντας τις βελγικές εταιρείες να δηλώνουν όλες τις συναλλαγές τους με τη χώρα αυτή για ποσά που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ, ανέφερε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΜΠΛΑΤΕΡ - 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ!

 

Την αιφνιδιαστική παραίτησή του υπέβαλε, μόλις τέσσερις μέρες μετά την επανεκλογή του για μία πέμπτη διαδοχική θητεία, ο πρόεδρος της FIFA Ζεπ Μπλάτερ.

ΟΙ 32.433 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

 

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα και συγκεκριμένα ο προσωρινός πίνακας των υποψηφιοτήτων μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του ΟΑΕΔ με τα ονόματα των ανέργων που θα καλύψουν 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης για 5 μήνες στους δήμους στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ. Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Δημόσιας Πρόσκλησης.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΟΔΟ Ο ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ

 

“Ανεπαρκή” έκρινε την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ Γερούν Ντάισελμπλουμ. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι μια συμφωνία με την Ελλάδα δεν είναι θεωρητικά δυνατή αυτή την εβδομάδα.

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ

 

Πολύνεκρη βομβιστική επίθεση σημειώθηκε σήμερα μια πολυσύχναστη κρεαταγορά στην βορειοανατολική πόλη Μαϊντουγκούρι της Νιγηρίας, σκοτώνοντας περίπου 50 ανθρώπους, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στο Ρόιτερς.