Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΜΑΞΙΜΟΥ: "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ"

 

Ούτε έχει υπάρξει επικοινωνία με τους εταίρους. "Η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει λάβει κάποιο σχέδιο συμφωνίας από την πλευρά των θεσμών ούτε έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού ή κάποιου άλλου αξιωματούχου της κυβέρνησης με αντίστοιχους αξιωματούχους των θεσμών".

ΔΙΧΩΣ ΚΟΜΜΑ ΔΙΧΩΣ ΣΤΕΓΗ...

 

Έτσι είχε πει ο κ. Τσακνής σε μια από τις γνωστές για την θρησκοληψία τους εκδηλώσεις της κομμουνιστικής αριστεράς για το χαμένο Κόμμα. Το "κ" κεφαλαίο πάντα, όπως αποτυπώνουν τα πατερικά κείμενα την έννοια του θείου. Και φυσικά πάντα συμμετέχουν μόνο οι τεθλημένοι συγγενείς του νεκρού. 

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

 

Μηδέν. Τι παράδοξο πράγμα! Εκείνο το αδιόρατο σημείο που ενώνει την αρχή και το τέλος του κύκλου της ζωής. Η αρχή και ο τελικός σκοπός μαζί. Γύρω από την ύπαρξη, γύρω από το Άλφα και το Ωμέγα, από το σύμπαν και το τελευταίο του άτομο, υπάρχει το μηδέν. Γύρω από το χρόνο, μόνο μηδέν.

ΤΟ CYBER ALERT ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 13ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Ελλάδα, μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας CYBER ALERT, συνέβαλε στην αποτροπή πιθανής αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκε μέσω διαδικτύου, από 13χρονη μαθήτρια στην Κύπρο.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ 2 ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

 

Σε ψήφισμά της η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών (και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που είναι μέλος της) με αφορμή τη σύλληψη και την προσωρινή κράτηση δύο Τούρκων δικαστών, καταδικάζει, με ψήφισμα, τη σύλληψη και κράτηση κάθε δικαστή.

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΕΝΤΣΙ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

 

Η κεντροαριστερά επικράτησε σε πέντε περιφέρειες στις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία, ενώ η κεντροδεξιά υπερίσχυσε στις υπόλοιπες δυο.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

 

Η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) ανέστειλε από τα μεσάνυχτα τη συλλογή δεδομένων τηλεφωνικών κλήσεων, η οποία αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2013 με τα έγγραφα που διοχέτευσε στον Τύπο ο Έντουαρντ Σνόουντεν, καθώς δεν απέσπασε την ανανέωση της νομικής ισχύος του προγράμματος αυτού.