Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ Η ΕΛΒΕΤΙΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝ… ΑΙΤΗΜΑ

 

Η Ελβετία έχει ξεκινήσει να δημοσιεύει στο διαδίκτυο τα ονόματα των ξένων είτε εταιρειών είτε φυσικών προσώπων που κατηγορούνται στις χώρες τους για φοροδιαφυγή.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ;

 

Σαράντα ολόκληρα χρόνια (το λιγότερο) η ελλαδική κοινωνία δεν έχει να πιστέψει σε τίποτε άλλο πέρα από την αύξηση της καταναλωτικής ευχέρειας. Κοινωνικούς στόχους δεν πρόβαλε (και δεν είχε) ποτέ καμία κυβέρνηση και κανένα κόμμα. 

ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ;


Τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία μπορούν να βρουν σημείο τομής. Μικρή βοήθεια στο ταλαιπωρημένο ασφαλιστικό σύστημα μπορούν να δώσουν οι μετανάστες, νόμιμοι ή μη, παράνομοι ή παράτυποι, και γενικά για να είμαι politically και socially correct, οι υπήκοοι τρίτων χωρών στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην ελληνική επικράτεια.

OI ITΑΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ "ΑΝΤΙΟ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΕΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

"Αναπόφευκτη η έξοδος από το ευρώ" δήλωσε πριν από λίγο ο τρεις φορές πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σ.Μπερλουσκόνι και πρόσθεσε "η Ιταλία θα επιστρέψει στην λιρέτα", "ανάβοντας" φωτιές στην ευρωζώνη, καθώς επιβεβαιώνει όλες τις λογικές φωνές που αναφέρουν ότι εάν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ θα ακολουθήσουν Ιταλία, Ισπανία και άλλες χώρες του Νότου.

ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ

 

Η χώρα μας αυτήν την στιγμή διέρχεται μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ιστορίας της, με το φάσμα της χρεοκοπίας να φαντάζει εφικτό. Και όμως και σε αυτή την  περίπτωση, ταυτόχρονα ανοίγει ένα νέο μέλλον μπροστά μας, για τον μέλλον των παιδιών μας. Βέβαια όλα αυτά έχουν απόλυτη σχέση με την παγκόσμια επικυριαρχία ΗΠΑ και Ρωσίας πάνω  στον πλανήτη.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Με ευθύνη των δανειστών οι διαπραγματεύσεις έχουν κωλυσιεργήσει είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκος Χουντής και διερωτήθηκε ποιοι είναι τελικά αυτοί οι κανόνες του έχουν τεθεί από τους οποίους δεν μπορούν να κάνουν πίσω οι εταίροι μας…

OΣΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 
Στη φωτογραφία κατάθεση κουρδικού στεφανιού
στα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας.

Σαν λαοί της περιοχής ζήσαμε τον περασμένο αιώνα τις συνεχόμενες γενοκτονίες από την Οθωμανική και Κεμαλική Τουρκία κατά των Ιστορικών Λαών της Μικράς Ασίας και της Μεσοποταμίας.