Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ. ΑΔΩΝΗ


ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ

 

Όπως φαίνονται τα πράγματα, δεν πρόκειται για «διαπραγματεύσεις» της χώρας με τους θεσμούς. Αντιθέτως, πρόκειται  για  ανέντιμη σειρά εκβιασμών, και  είναι για αυτό όντως  αξιοθαύμαστη η υπομονή του Έλληνα πρωθυπουργού και των συνεργατών του, που υφίστανται  αυτόν τον απαράδεκτο και διαρκείας εμπαιγμό των «εταίρων» μας.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΜΟΝΟ) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΖΩΗ

 

Για αρκετούς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν αρχικά ένα πολιτικό πρόσωπο «ελαφρύ», με στοιχεία καλτ, που εκνευρίζει αλλά και διασκεδάζει. Μπορεί να ήταν κι έτσι αλλά, πιστεύω, ότι δεν είναι μόνο αυτό.

ΜΗΝΥΜΑ ΝΤΡΑΓΚΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΧΑΡΕΣ

 

Μήνυμα στην Ελλάδα έστειλε, εμμέσως πλην σαφώς, ο Μάριο Ντράγκι, δηλώνοντας από το βήμα συνεδρίου της ΕΚΤ που διεξάγεται στην Sintra της Πορτογαλίας, ότι δεν θα κάνει χάρες στην Ελλάδα, προσαρμόζοντας στις ανάγκες της, την νομισματική πολιτική της ΕΕ.

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

 

Τα ιστορικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Ρηγίλλης στο κέντρο της Αθήνας, επιθυμεί να νοικιάσει ο Πάνος Καμμένος, για να στεγαστούν οι κεντρικές υπηρεσίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΙΟΝΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

 

Αδιάσειστο στοιχείο των πρόσφατων αλβανικών προκλήσεων περί αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Ιονίου, αλλά και στις χερσαίες περιοχές των Ιωαννίνων, αποτελεί η προκήρυξη του διαγωνισμού παραχώρησης των 20 θαλάσσιων οικοπέδων για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ – 21 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 90 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

 

Είκοσι ένας είναι οι νεκροί από την επίθεση αυτοκτονίας που εξαπέλυσε την Παρασκευή το Ισλαμικό Κράτος σε τζαμί Σιιτών μουσουλμάνων στη Σαουδική Αραβία. Είναι η πρώτη τρομοκρατική επίθεση στη Σαουδική Αραβία που το Ισλαμικό Κράτος αναλαμβάνει επισήμως την ευθύνη.