Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ

 

Προς
Τη Γραμματεία της Βουλής των Ελλήνων κ. Παναγιώτα Δριτσέλη. 
pandritseli@parliament.gr 

Υπ’ όψιν κ. Νικόλαου Φίλη ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α' ΑΘΗΝΩΝ 

Κύριε Φίλη, 
Με αφορμή τις τελευταίες άκομψες και άστοχες δηλώσεις σας περί χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας 14/5/2015 και το άρθρο σας στην Καθημερινή 17/5/2015 θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα κάτωθι:  Η Εκκλησία κ. Φίλη σήμερα είναι όσο ποτέ άλλοτε το ασφαλές λιμάνι των Ελλήνων. Γι’ αυτό θα έπρεπε πριν ομιλήσετε περί χωρισμού Κράτους - Εκκλησίας, να είχατε μελετήσει πολύ προσεκτικά το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας, καθώς και κείμενα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου για το θέμα αυτό και ιδίως την συνέντευξή του στα Νέα 27/3/2010 για να καταλάβετε ίσως τι προσφέρει σήμερα η Εκκλησία στο Λαό που εσείς τώρα ως παραπαίων θεσμός δεν μπορείτε να προσφέρετε. Διαβάστε όλη την επιστολή ΕΔΩ....

 


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ

 

Το πρακτορείο Reuters  μεταδίδει παγκοσμίως ότι η Τουρκία υποστηρίζει τους τζιχαντιστές. Να σημειώσουμε εδώ ότι όλο αυτόν τον χρόνο έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν ότι το τουρκικό κράτος εξοπλίζει και υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος και τις άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις.

STRATFOR: ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

 

Να αυξήσουν την οικονομική και πολιτική επιρροή τους στις τοπικές κυβερνήσεις. Η «μάχη» Δύσης, Mόσχας και Άγκυρας για αύξηση της επιρροής τους στα Βαλκάνια. Ο οικονομικός ανταγωνισμός, οι ιστορικοί δεσμοί και γιατί η εσωτερική πολιτική αστάθεια απειλεί να τινάξει στον αέρα τα σχέδια των ξένων δυνάμεων.

OΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

 

Θέλοντας να περάσω μερικές όμορφες στιγμές με τον μικρό μου αδερφό αποφασίσαμε το απόγευμα της Κυριακής (17/05/2015) να πάμε σε κεντρικό λύκειο της Πάτρας, όπου και διαμένουμε, για να παίξουμε ποδόσφαιρο στον προαύλιο χώρο.

ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΠΑΜΑ

 

Την πεποίθηση του πως η παγκόσμια κοινότητα δεν χάνει τη μάχη με το Ισλαμικό κράτος εξέφρασε ο Μπάρακ Ομπάμα. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό The Atlantic τόνισε πως η πτώση της ιρακινής πόλης Ραμάντι στους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ήταν μια «τακτική οπισθοδρόμηση».

ΤΕΛΟΣ Η ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

 

Τέλος μπαίνει στη χρέωση για τα ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ αφού με εγκύκλιό του η διοίκηση ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενιαίας πλατφόρμας προγραμματισμού ραντεβού σε εθνικό επίπεδο ηλεκτρονικά μέσω της ΗΔΙΚΑ.

«ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ»

 

Το συνταξιοδοτικό έχουν βάλει στην κορυφή οι δανειστές της Ελλάδας, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για συμβιβασμούς σε άλλα ζητήματα, σύμφωνα με το Bloomberg.

«ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ GREXIT»

 

«Μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, εάν υπάρξει, θα κοστίσει πολλά χρήματα σε πάρα πολλούς ανθρώπους. Σε μερικούς όμως έχει ήδη αποφέρει πολλά κέρδη», γράφει σε άρθρο της, με τίτλο: «Πως κανείς κερδίζει ένα σωρό χρήματα με το Grexit», η αυστριακή συντηρητική εφημερίδα «Die Presse».