Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΣΧΕΔΙΟ-«ΒΟΜΒΑ»

 
 ΔΟΚΙΜΟΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 684 ΕΥΡΩ

Σχέδιο-βόμβα θέτουν στο τραπέζι οι δανειστές αναφορικά με το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο.

ΘΕΤΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΖΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ

 

Η Αλβανία αμφισβητεί τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα με την Ελλάδα. - Τα Τίρανα αμφισβητούν περιοχές για έρευνα στο Ιόνιο. - Δεν πάει ο Κοτζιάς στη Διαβαλκανική.  

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

 

Εμπόριο ελπίδας και σε λάθος τάιμινγκ από τον ΣΥΡΙΖΑ, το Τμήμα Παιδείας του οποίου επέλεξε την πλέον ακατάλληλη στιγμή να τάξει εισαγωγή στα Πανεπιστήμια χωρίς εξετάσεις.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΕΛΤΑ

 

Η χερσαία στρατιωτική επιχείριση των Αμερικανών κομάντος της Δύναμης Δέλτα στη Συρία «καθάρισε» 12 τζιχαντιστές, μεταξύ των οποίων και έναν σημαντικό εμίρη στην ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους και στενό συνεργάτη του Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

 

Στην «ενεργό φάση» τους περνούν οι κοινές ναυτικές ασκήσεις Ρωσίας και Κίνας «Θαλάσσια σκηνοθεσία-2015», σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΖΗΤΟΥΝ 10.000 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

 

Χιλιάδες αντικυβερνητικοί διαδηλωτές -- 10.000, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο -- πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Σκόπια με αίτημα την παραίτηση του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρουέφσκι για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών, το οποίο έχει βυθίσει τη βαλκανική αυτή χώρα στη χειρότερη πολιτική κρίση από το 2001 όταν κινδύνευσε με εμφύλιο.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

 

Κατάσκοποι της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών BND συνέβαλαν σημαντικά στη σύλληψη του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Bild am Sonntag.