Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΜΑΣ ΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

 

Η υπακοή, ή υποταγή γίνεται τόσο οικεία, ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν την οποιαδήποτε απορία σχετικά με την προέλευση, ή την αιτία της, περισσότερο από ό, τι για την αρχή της βαρύτητας, της αντίστασης, ή τους πιο καθολικούς νόμους της φύσης.

TO BΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

 

Εκπρόσωπος του γερμανικού υπ. Οικ. απέρριψε τη σκέψη που εξέφρασε ο Γιάννης Βαρουφάκης περί ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων που διακρατεί η ΕΚΤ. Σύμφωνα με τον έλληνα υπουργό, το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ…

 

«Θα κλιμακωθεί σε όλη την Ευρώπη, αλλά και μέσα στη Γερμανία η καμπάνια της Ελλάδας για τα εγκλήματα της Γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα, ώστε να μάθουν όλοι τι υπέστη η χώρα μας και γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να ορθοποδήσει μετά τις γερμανικές θηριωδίες.

ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Μετά τα Ταμεία, του Δήμους και τα ΝΠΙΔ, τώρα η κυβέρνηση ζητάει να καταθέσουν στην Τράπεζα της Ελλάδας όλα τα αποθεματικά τους και τα διαθέσιμα τους και οι Πρεσβείες και τα Προξενεία, προκειμένου αυτά να καταλήξουν στην Εφορία.

ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

 
Εξοργιστική αλλά και ενδεικτική του τρόπου λειτουργίας τους χαρακτηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών την προσπάθεια των ΜΜΕ των Σκοπίων να εμπλέξουν την Ελλάδα στις μάχες στο Κουμάνοβο μεταξύ Αλβανών αυτονομιστών και Σκοπιανών.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

 

Συμφωνία συνεργασίας Ελλάδας–Βενεζουέλας στον τομέα της ενέργειας και, ειδικότερα, στα θέματα του πετρελαίου και της εξόρυξης υδρογονανθράκων συμφωνήθηκε σε συνάντηση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα Φερνάντεζ Φαρίτ.

Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ»

 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, από το Βελιγράδι όπου και βρίσκεται, εξέφρασε την ανησυχία του για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια. Κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς αναφέρθηκε στην κατάσταση στα Σκόπια και γενικότερα στα Βαλκάνια, τονίζοντας ότι «υπάρχει κίνδυνος να αντιμετωπιστούν νέες καταστροφές».