Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΕΛΠΙΖΑΜΕ...

 

Τίποτα Δεν έχει Αλλάξει! Βρέθηκα σήμερα αυτήκοος μάρτυρας σε μια συζήτηση που μου θύμισε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει σε τούτον τον τόπο από τις 25 του Γενάρη και μετά. 

ΕΛΠΙΔΑ;

 

Το κύριο προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η Ελπίδα που θα ερχόταν. Τρεισήμισι μήνες πάνε όμως και η Ελπίδα άφαντη. Θα διαφωνήσει κανείς λέγοντας πως είναι άδικο να κρίνεις μια άπειρη κυβέρνηση σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Και όμως, φίλοι. Εξ όνυχος τον λέοντα…

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ… ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

 

«Δραματικά γεγονότα που επηρέασαν την κανονικότητα των σχέσεων μεταξύ των εθνοτήτων, ως συνέπεια και της εν μέρει εφαρμογής της Συμφωνίας της Οχρίδας», χαρακτήρισε η αλβανική κυβέρνηση τις ένοπλες συγκρούσεις του Σαββατοκύριακου στην αλβανόφωνη πόλη Κουμάνοβο στα Σκόπια.

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σκέπτεται να χρησιμοποιήσει μια διάταξη της Ευρωπαϊκής Συνθήκης που της επιτρέπει να παρακάμψει τα κοινοβούλια και να προωθήσει προς ψήφιση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μια πρόταση με την οποία διαφωνούν ορισμένες χώρες.

"ΒΛΕΠΟΥΝ" ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ

 

Στην πιο κρίσιμη φάση της βρίσκεται η διαπραγμάτευση μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, όπως διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της 4ωρης συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου, το απόγευμα της Τρίτης.

ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ

 

Παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες η πιθανότητα δημοψηφίσματος φαίνεται πως απομακρύνεται, όπως προέκυψε και από τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου.