Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Στο Μέγαρο Μαξίμου συνεδριάζει σήμερα από τις 12 το μεσημέρι υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, το Κυβερνητικό Συμβούλιο εν όψει της κρίσιμης για την Ελλάδα συνεδρίασης του Eurogroup τη Δευτέρα. Ο πυρετός των διαβουλεύσεων συνεχίστηκε και το Σάββατο με το οικονομικό επιτελείο να βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

 

«Η εμπειρία σε άλλα μέρη του κόσμου έχει δείξει ότι μία χώρα μπορεί να ολισθήσει ξαφνικά σε πτώχευση» είπε σε συνέντευξή του ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Προειδοποίηση σχετικά με το ενδεχόμενο μιας ξαφνικής, αιφνίδιας χρεοκοπίας της Ελλάδας, απηύθυνε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στη FAS (Frankfurter Allgemeine Sonntagzeitung).

ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ

 
Η επαρχία ζει και ονειρεύεται

«Αγάπη μου, γεια σου,
Έχω καιρό να σου γράψω, αλλά σήμερα πραγματικά βρήκα τον χρόνο, αλλά και το κίνητρο, να σου μεταφέρω νέα.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Σημαντικά υψηλό προβάδισμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύει κυριακάτικη εφημερίδα. Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της εφημερίδας Real News, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 15,2 μονάδες έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ

 

Τα κορίτσια που είχε απαγάγει η Μπόκο Χαράμ και σώθηκαν πρόσφατα μετά από επιχείρηση του Νιγηριανού στρατού, παρατάσσονται στην ουρά για να παραλάβουν ρούχα και ήδη πρώτης ανάγκης από την ομάδα του Ερυθρού Σταυρού. Όμως τίποτα δεν είναι αρκετό για να ανακουφίσει την ψυχική και σωματική κακοποίηση που υπέστησαν.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΣΕ ΤΡΙΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

 

Καταχράστηκε περισσότερα από 10.000.000 ευρώ δημόσιου χρήματος. Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ που εκδιώχθηκε από την εξουσία το 2011 έπειτα από μια λαϊκή εξέγερση εναντίον του, καταδικάστηκε σήμερα σε τρία χρόνια φυλάκιση, όπως και οι δύο γιοι του, επειδή καταχράστηκε περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ δημόσιου χρήματος.

ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP ΑΝΑΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό πραγματοποιήθηκε σήμερα. Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και την συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Ευκλείδη Τσακαλώτου , του υπουργού Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.