Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

 

Η Ελλάδα εξισλαμίζεται, αυτό είναι γεγονός. Το ποιός ευθύνεται για τον εξισλαμισμό της είναι το ζητούμενο αυτής της ανορθόδοξης φυλετικής μας μετάλλαξης. Το να αναζητούμε ενόχους μακράν ημών είναι ένας πρώτος ενστικτώδης τρόπος ψυχολογικής διαφυγής από τα δικά μας κρίματα, τις δικές μας ευθύνες. Όχι ότι δεν υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που συντείνουν σε αυτό ή εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις για να προωθήσουν έναν αδιαμφισβήτητο εποικισμό της χώρας μας.

ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ...

 

Στην πιο κρίσιμη φάση οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές με την κυβέρνηση να σκιαγραφεί το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, επιρρίπτοντας την ευθύνη στην "κόντρα" μεταξύ ΕΕ και ΔΝΤ. Ο σημερινός τύπος - ελληνικός και διεθνής - επισημαίνουν το εν λόγω αδιέξοδο, την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η Αθήνα, αλλά και την οικονομική ασφυξία που βρίσκεται προ των πυλών, αν δεν υπάρξει συμφωνία και στην συνέχεια χρηματοδότηση.

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Με σαφείς αναφορές σε ευθύνες των Θεσμών που έχουν διαφορετική στάση στο ελληνικό ζήτημα, το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να εξηγήσει το γιατί δεν έχει προχωρήσει η διαπραγμάτευση στο σημείο εκείνο που να θεωρηθεί ικανοποιητικό ώστε να δοθούν ανάσες ρευστότητας στην ελληνική οικονομία.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 278.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ

 

Περισσότερες από 278.000 αιτήσεις (93% από φυσικά πρόσωπα και 7% από νομικά) με αρχικό ρυθμιζόμενο κεφάλαιο 1,92 δισ. ευρώ, έχουν γίνει για τη ρύθμιση των 100 δόσεων. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών η συνολική καταβολή από εφάπαξ εξόφληση, μερική καταβολή ή και πρώτη δόση για τον Απρίλιο είναι 110 εκατ. ευρώ.

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

 

Ο Λευκός Οίκος θεωρεί ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να θεωρήσει ότι οι δύο ένοπλοι τζιχαντιστές που χτύπησαν στο Γκάρλαντ του Τέξας την Κυριακή ήταν μέλη στο Ισλαμικό Κράτος. Οι Έλτον Σίμπσον και Ναντίρ Σουφί εξαπέλυσαν επίθεση σε μια έκθεση σκίτσων του προφήτη Μωάμεθ, για να πέσουν αμφότεροι νεκροί από τα πυρά της αστυνομίας.

«ΗΘΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΟΥΚ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

 

Έντονο ενδιαφέρον έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Γερμανού προέδρου Γιόαχιμ Γκάουκ περί διερεύνησης τυχόν δυνατοτήτων για την καταβολή αποζημιώσεων στην Ελλάδα. Σχεδόν καθημερινά κάποιο γερμανικό Μέσο σχολιάζει τις δηλώσεις αυτές.

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

 

Στο επίκεντρο της συνάντησης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι βρέθηκαν η τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Αθήνας και δανειστών.