Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ Η ΤΗΝ ΕΚΤ

 

Standard & Poor's,  Fitch και DBRS διαβεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρξει υποβάθμιση στην κατηγορία αθέτησης πληρωμών. Την διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα δεν θα υποβαθμιστεί στην κατηγορία της «αθέτησης πληρωμών» σε περίπτωση που δεν καταβάλει μια από τις δόσεις που οφείλει να αποπληρώσει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ή την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εκφράζουν οι περισσότεροι κορυφαίοι οίκοι αξιολόγησης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

ΣΤΑΙΝΜΑΓΕΡ: «Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ»

 

O υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ- Βάλτερ Στάινμαγερ τίμησε το Σάββατο την 70η επέτειο από το τέλος της μάχης του Βερολίνου ενώ επισήμανε την ιστορική «ευθύνη» που έχει η χώρα του.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ Η BND

 

Ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο παρακολουθήσεων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, θεσμικών οργάνων και επιχειρήσεων από την αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας NSA με τη βοήθεια της Γερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών BND.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ

 
  
Μέλος του περιφερειακού συμβουλίου της κατεχόμενης από το Ισλαμικό Κράτος Περιφέρειας της Νινευή, στο βόρειο Ιράκ, κατήγγειλε ότι οι τζιχαντιστές που κατέχουν τη Μοσούλη χρησιμοποιούν εκκλησίες και τζαμιά ως κρυψώνες για τον βαρύ οπλισμό τους, επειδή γνωρίζουν ότι ο Συνασπισμός που ηγούνται οι ΗΠΑ δεν θα βομβαρδίσει ναούς.

ΘΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

 

Την μετάθεση στο μέλλον προεκλογικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, δηλώνοντας ότι «μπορεί να έρθουν μέτρα που θα προκαλέσουν μια σχετική δυσαρέσκεια και που θα αφορούν τη μετάθεση προεκλογικών υποσχέσεων για αργότερα».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ

 

Ταφόπλακα για το πολιτικό μέλλον του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ ,αποτελούν οι κακές επιδόσεις του στους τομείς της ανεργίας και της οικονομίας, με περισσότερους από 8 στους 10 Γάλλους πολίτες να δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν να είναι εκ νέου υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2017.