Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΠΩΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ 1,8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ;

 

Αν είσαι Μπόμπολας, δηλαδή ο γνωστός "εθνικός εργολάβος", όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Κ. Καραμανλής πριν γίνει πρωθυπουργός και του δώσει το 95% των έργων, μπορείς άνετα να συλλαμβάνεσαι για χρέη προς την εφορία και ταυτόχρονα να υπογράφεις σύμβαση με το δημόσιο. Πώς γίνεται αυτό; Α, πολύ απλά.

ΔΙΧΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ

 

Θα χυθεί αίμα και δεν θα είναι των πραγματικών ενόχων. Δεν θα στηθεί κανείς από τους φανερούς υπαίτιους των καθημερινών τραγωδιών εκατομμυρίων Ελλήνων σε κανένα εδώλιο κατηγορουμένου και σε καμία γκιλοτίνα.

Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΚΙΝΤΖΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

  

Ο τουρκοκύπριος πολιτικός Μουσταφά Ακιντζί αναδείχθηκε νικητής των εκλογών στα Κατεχόμενα, καθώς σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα του β’ γύρου των εκλογών, έλαβε το 60,5% των ψήφων.

ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΕΡΚΕΛ

 

Την κοινή τους βούληση για σταθερή επικοινωνία καθ” όλη την πορεία της διαπραγμάτευσης, προκειμένου να υπάρξει άμεσα μια αμοιβαία επωφελής λύση, επιβεβαίωσαν ο Αλέξης Τσίπρας και η“Ανγκελα Μέρκελ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Κυριακή.

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 

Νομοθετική ρύθμιση απαιτείται προκειμένου να αλλάξει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο που ορίζει τα ασφυκτικά χρονικά πλαίσια των αιτήσεων συνταξιοδότησης των εκπαιδευτικών σύμφωνα με έγγραφο – απάντηση του υπουργείου Παιδείας προς ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.

ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ "ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ" ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

"Νερό στο κρασί της" σε ορισμένα σημεία των διαπραγματεύσεων ετοιμάζεται να βάλει η κυβέρνηση. Σε ό,τι αφορά τον ΦΠΑ, η Αθήνα υποστηρίζει προς τους δανειστές ότι ζητούμενο δεν είναι η αύξηση του εν λόγω φόρου αλλά της εισπραξιμότητάς του.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΑΚΕΡ "ΔΙΑΒΑΣΑΝ" ΚΑΙ E-MAILS ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ

 

Οι Ρώσοι χάκερ οι οποίοι είχαν παρεισφρήσει στο δίκτυο των υπολογιστών του Λευκού Οίκου πέρυσι απέκτησαν πρόσβαση στο μη απόρρητο ταχυδρομείο του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, γράφει η εφημερίδα The New York Times, επικαλούμενη Αμερικανούς κυβερνητικούς αξιωματούχους.