Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80 ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Τα τελευταία επτά χρόνια, η οικονομική κατάρρευση στην Ελλάδα έχει εξαλείψει όλη την πρόοδο ειδικά για τους φτωχούς των προηγούμενων 28 χρόνων, σημειώνει η Washington Post στις 10 Απριλίου.

Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Πολλά συμβαίνουν εις τον διεθνή χώρο. Ευτυχώς εις την σύγχρονη εποχή υπάρχει το Διαδίκτυο, το οποίο είναι πολύ διαδεδομένο εις το εξωτερικό. Εκεί ο κάθε πολίτης, παράλληλα με τον έντυπο τύπο, κάνει χρήση σε ευρύτατη μορφή και του Διαδικτύου, ενημερώνεται καθημερινώς και ανεμπόδιστα και από πολλές πηγές για κάθε τι που συμβαίνει.

ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

 

Ακούγεται ότι η κατάσταση είναι πια τόσο στριμωγμένη, που μόνον ένα δημοψήφισμα θα μπορούσε, λέει, να αλλάξει τα πράγματα. Το γιατί θα μπορούσε να τα αλλάξει και προς ποια κατεύθυνση, αυτήν τη στιγμή μού διαφεύγει.

ΙΣΧΥΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

 

Ένα ισχυρό φάρμακο ενάντια στον καρκίνο, κατάλληλο για τη θεραπεία του σαρκώματος, του μελανώματος, του καρκίνου των ωοθηκών, του μαστού, των νεφρών, του προστάτη καθώς και του μη μικροκυτταρικού καρκίνου του πνεύμονα, στοχεύει να παρασκευάσει καινοτόμος έρευνα που γίνεται στο Εργαστήριο Φαρμακευτικής Χημείας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστήμιου της Πάτρας, από τον αναπληρωτή καθηγητή Πλάτωνα Μαγκριώτη.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΡΟΛΕΙΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ

 

Υπέρ του μπλοκ που διαμορφώνουν οι μνημονιακές δυνάμεις τάσσεται με συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι οι διαφορές που έχουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι μπορούν να γεφυρωθούν.

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΟΜΟ ΤΟ SPIEGEL ΜΕ NON PAPER ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ

 

Ακάθεκτο συνεχίζει το γερμανικό Spiegel τον πόλεμο τρομοκράτησης, κάνοντας λόγο για σχέδια επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή, τα οποία επεξεργάζεται το ΔΝΤ, επικαλούμενο μάλιστα non paper του Ταμείου.

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο μιας ελληνικής χρεοκοπίας ως έναν συστημικό αλλά ελεγχόμενο κίνδυνο, δηλώνει ο Πρόεδρος της UBS, Axel Weber, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Neue Zuercher Zeitung.