Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΤΩΡΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!

 

«Έως την Παρασκευή να λάβετε απόφαση για το ύψος των διαθεσίμων που μπορείτε να μεταφέρετε στην Τράπεζα της Ελλάδος». Αυτό το τελεσίγραφο έδωσε το υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ΟΔΔΗΧ στους διοικητές των Ταμείων, οι οποίοι κλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε έκτακτη σύσκεψη.

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑΣ - ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΟΙ 7 ΜΥΘΟΙ

 

«Το ελληνικό έπος συνεχίζεται» υποστηρίζει ο Μάρτιν Γουλφ σε άρθρο του στους Financial Times, υπογραμμίζοντας πως «δεν θα έχει ευχάριστο τέλος αν οι άνθρωποι που εμπλέκονται δεν αναγνωρίσουν πως είναι προσκολλημένοι σε μύθους».

ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ UCK ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ

 

Έκτακτη σύσκεψη της ηγεσίας της ΠΓΔΜ για την εξέταση της κατάστασης ασφαλείας, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ, πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ χθες Τρίτη στα Σκόπια, μετά το επεισόδιο με την εισβολή ενόπλων σε αστυνομικό φυλάκιο της ΠΓΔΜ, κοντά στα σύνορα με το Κόσοβο.

ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΗ

 

Το δολάριο υποχωρεί έναντι του ευρώ και άλλων βασικών νομισμάτων, λόγω των ενδείξεων ότι η Ελλάδα και οι πιστωτές της κινούνται πιο κοντά σε μια συμφωνία, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΕΗ 1,6 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ




Mέχρι χθες, Τετάρτη 22/04/2015, 18η ημέρα εφαρμογής της νέας ρύθμισης των οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία, έχουν ρυθμίσει οφειλές τους 54.205 οφειλέτες, ύψους 1.682.855.665,85 ευρώ και έχουν εισπραχθεί 37.979.889,57 ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου εργασίας.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

 

Την εκτίμηση ότι υπάρχει ή πρέπει να υπάρξει μια σχετικά ικανοποιητική εναλλακτική συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές της διατυπώνει ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, ο οποίος επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα την Αθήνα.