Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΥΣΤΕΡΗΣΗ 1,25 ΔΙΣ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΡΙΛΙΟ – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Κίνητρα για να πληρωθεί σε μία δόση ο φόρος εισοδήματος σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθειά του να τονώσει τα έσοδα του προϋπολογισμού τα οποία από το πρώτο τετράμηνο του έτους έχουν καταρρεύσει.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ

 

Κόντρα στο γενικότερο κλίμα που υπάρχει εναντίον της Ελλάδας ο Δήμαρχος της Βιέννης. Την αλληλεγγύη του προς τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό εκφράζει ο δήμαρχος και τοπικός κυβερνήτης του ομόσπονδου αυστριακού κρατιδίου της Βιέννης, Μίχαελ Χόιπλ, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Βιέννη, επικρίνοντας ταυτόχρονα την πολιτική της τρόικα στην Ελλάδα και εκφράζοντας την έκπληξή του για την απόφαση υποχρεωτικής μεταφοράς των αποθεματικών των ΟΤΑ στην Τράπεζα της Ελλάδας.

ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  

Το «Κόμμα των Φινλανδών», η λαϊκιστική - δεξιά ευρωσκεπτικιστική παράταξη, η οποία ήρθε δεύτερη στις βουλευτικές εκλογές της Φινλανδίας, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θέλει σε κάθε περίπτωση να μετέχει στη μελλοντική κυβέρνηση.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ

 

Οι Σοσιαλιστές, η αξιωματική αντιπολίτευση της Πορτογαλίας, υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν τη μείωση των ελλειμμάτων στον προϋπολογισμό, ευθυγραμμισμένοι με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα προς την Ευρώπη, αν κερδίσουν τις εκλογές φέτος, αλλά και ότι θα γυρίσουν τη σελίδα της λιτότητας διατυπώνοντας προτάσεις για να δοθεί ώθηση στα εισοδήματα, στις προσλήψεις και στην ανάπτυξη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

 

Οι συλλήψεις νεαρών εξτρεμιστών στην Αλμπέρτα, το Κεμπέκ και τα Μαριτάιμς έχουν προκαλέσει συναγερμό στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Καναδά. Ο αρχηγός της υπηρεσίας Μισέλ Κουλόμπ λέει ότι ο κίνδυνος για τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα είναι μεγαλύτερος από ποτέ.

Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ PATRIOT ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΣ AIRBUS

 

Η πολωνική κυβέρνηση ενέκρινε τη σύσταση του υπουργείου Άμυνας να παραγγείλει πυραύλους Patriot, που κατασκευάζονται από την αμερικανική εταιρεία Raytheon, για την πυραυλική άμυνα της Πολωνίας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας.