Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ

 

Τα Βαλκάνια αποτελούσαν ανέκαθεν το πιο όμορφο αλλά παρατημένο παιδί της Ευρώπης. Μια περιοχή εμποτισμένη με εθνικισμούς, διχασμούς και θρησκευτικές συγκρούσεις. Μια περιοχή που βίωνε, όπως και οι κάτοικοι τους στις προσωπικές τους ζωές, σε υπερθετικό βαθμό τα πάντα.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ!

 

Έπειτα από το σκληρό τελεσίγραφο που έστειλε προς την ελληνική κυβέρνηση ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ο οποίος χαρακτήρισε  «μη φιλική πράξη» την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαρί Χαρφ, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την απόφαση της Ελλάδας.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΩ;

 

Το κύριο πρόβλημα για τους περισσότερους νέους της εποχής μας, ειδικά στις χώρες που αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα, είναι το κατά πόσο να μείνουμε για να χτίσουμε το μέλλον μας στη χώρα που μας μεγάλωσε ή να φύγουμε στο εξωτερικό. Δεν ξέρουμε κατά πόσο να φύγουμε από τη χώρα μας που φαίνεται να την χαρακτηρίζουν όροι όπως ερείπια και διαφθορά, ή να μείνουμε για να διορθώσουμε και να παλέψουμε για να επαναφέρουμε την πρόοδο και τις αξίες στην πατρίδα μας, όποια και να είναι αυτή.

ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΞΗΡΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΗΠΑ

 

Η απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού θα θεωρηθεί ξεκάθαρη εχθρική ενέργεια, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγο πριν από την συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στην Ουάσιγκτον με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι.

ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ

 

Την προώθηση νομοθετικών ρυθμίσεων με τις οποίες καταργούνται ή τροποποιούνται διατάξεων των προηγούμενων ασφαλιστικών νόμων που αφορούν στις επικουρικές συντάξεις και το εφάπαξ, προωθεί η κυβέρνηση.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Εισηγήσεις που θα…συζητηθούν, δέχεται ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Πανούσης, που έχουν να κάνουν με την αλλαγή νοοτροπίας που επιχειρεί η κυβέρνηση στο θέμα των διαδηλώσεων.