Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ κ. ΣΟΙΜΠΛΕ

 

Όταν στο τιμόνι της Γερμανίας βρίσκονται πολιτικοί σαν τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που έχουν θεοποιήσει την οικονομική ισχύ, αρνούμενοι να αντιληφθούν τον ρόλο που έχει παίξει στην Ιστορία της ανθρωπότητας η στρατιωτικής ισχύς, τότε δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα και το ενδεχόμενο να κληθεί η Γηραιά Ήπειρος να αντιμετωπίσει καταστάσεις τις οποίες είχε αφήσει πίσω, τους περασμένους αιώνες, αυξάνεται…

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ BRUSSELS GROUP -ΤΑ 4 ΑΓΚΑΘΙΑ

 

Με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά την Αθήνα για επίτευξη συμφωνίας ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι  η συνεδρίαση του Brussels Group. Στο τραπέζι της συζήτησης, η οποία γίνεται σε καλό κλίμα, έπεσαν σήμερα τα μακροοικονομικά και τα δημοσιονομικά στοιχεία. «Η συζήτηση που γίνεται είναι αναλυτική και παραγωγική», τονίζουν κύκλοι της ελληνικής κυβέρνησης.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

 

Μπορεί να μην είχε ανοιξιάτικο ήλιο το Σάββατο πάνω από την Αθήνα, λόγω συννεφιάς, αλλά οι πρόσφυγες από τη Συρία συνεχίζουν να λιάζονται στις πλατείες Ομόνοια και Κλαυθμώνος.

ΜΕ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 
Με διατακτικές θα αρχίσει να πληρώνει η Ελλάδα τους δημοσίους υπαλλήλους καθώς θα ξεμείνει από μετρητά, υποστηρίζει το πρακτορείο Reuters. Μάλιστα όπως αναφέρει το πρακτορείο, το σενάριο αυτό έχει ήδη αναλύσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ

 

Παντού τα ίδια προβλήματα έχουν οι λαοί στην Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Στην Πολωνία δεκάδες χιλιάδες πολίτες εκπαιδευτικοί, μεταφορείς, εργάτες ορυχείων και πυροσβέστες, συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στην Βαρσοβία και διαδήλωσαν,απαιτώντας μισθολογικές αυξήσεις και τέλος στις απολύσεις.