Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΔΙΣ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΓΩΓΟ

 

Λύση από τη Ρωσία, στο ελληνικό πρόβλημα ρευστότητας, φέρνει συμφωνία για τον αγωγό Turkish Stream. Πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού κάνουν λόγο για συμφωνία που θα υπογραφεί τα επόμενα 24ωρα, ίσως και την ερχόμενη Τρίτη, ανάμεσα στη Μόσχα και την Αθήνα, προκειμένου ο αγωγός Turkish Stream να μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη, μέσω της Ελλάδας και της Τουρκίας.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

 

Στο Βερολίνο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για να διατηρηθεί η χώρα μας στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με πηγή του πρακτορείου Bloomberg.  

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!

 

«Αν δεν διεκδικείς δεν παίρνεις τίποτε, αν διεκδικείς παίρνεις περισσότερα» επεσήμανε με νόημα το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.

«ΣΑΦΑΡΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΥΟ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

 

Η Ελλάδα θα πρέπει να συγκεντρώσει όλα τα εναπομείντα αποθέματα του δημοσίου τομέα – στο σύνολο δύο δισεκατομμύρια ευρώ – ώστε να κατορθώσει να πληρώσει συντάξεις και μισθούς το τέλος του μήνα, σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται το πρακτορείου Reuters.

ΜΑΞΙΜΟΥ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Αισιόδοξη για συμφωνία έως το τέλος του μήνα παραμένει η κυβέρνηση σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου που σημειώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας με εταίρους και πιστωτές.