Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

BBC: ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΙ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟ ΕΥΡΩ; - ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

 

Τί από όλα αυτά μπορούν να συμβούν; Το βρετανικό δίκτυο απαντάει σε έξι βασικά ερωτήματα που τίθενται με επιτακτικό τρόπο στην παρούσα φάση και που κάποια δεν θα αργήσουν να απαντηθούν από τις εξελίξεις.

"ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ"

 

Δεύτερη δήλωση μετά τον Αμερικανό Υπουργό Οικονομικών και πριν την συνάντησή του με τον έλληνα ομόλογό του. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι προς το συμφέρον της διεθνούς και της αμερικανικής οικονομίας η Ελλάδα να βρει μια συντεταγμένη λύση στα οικονομικά της ζητήματα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΑΓΩΓΗ 4.300.000 € ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΑΠΟ «ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ»

 

Ολα τα... απίθανα συμβαίνουν στην πολύπαθη ΕΥΠ! Ακόμα και να καταθέσει σε βάρος της αγωγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ το πιο «βαθύ λαρύγγι» της, με το αιτιολογικό ότι δεν εισέπραξε τις αμοιβές που του είχε υποσχεθεί η μυστική υπηρεσία (από τα κρυφά κονδύλια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης) για τις πληροφορίες που της έδωσε!

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Η έπαρση και η αλαζονεία του Ρ.Τ. Ερντογάν οδηγούν την Τουρκία σε οικονομική καταστροφή προκαλώντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στην Ελλάδα, καθ’ ότι εν’ όψει των εκλογών του Ιουνίου η Άγκυρα μπορεί να «πειραματισθεί» στο Αιγαίο και να επιχειρήσει κλιμάκωση της έντασης που ήδη διατηρεί σε υψηλά επίπεδα κυρίως μέσα από την ποιοτική αναβάθμισή της (εμπλοκές, υπερπτήσεις κ.α.).

ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ – ΛΑΓΚΑΡΝΤ


Έκτακτο ραντεβού του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) στην Ουάσιγκτον.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Στην Αθήνα θα βρίσκεται  σήμερα το πρωί της  Παρασκευής ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, πραγματοποιώντας επίσκεψη εργασίας.