Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ GREXIT;

 

Με κοινή επιστολή τους ο Ζερόν Βάλκε (γ.γ της FIFA) και ο Tζιάνι Ινφαντίνο (γ.γ. της UEFA) απάντησαν αρνητικά στον Σταύρο Κοντονή για το περιεχόμενο του νέου αθλητικού νόμου που έχει προτείνει ο υφυπουργός Αθλητισμού.

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ»

 

Σκληραίνει την στάση της στην διαπραγμάτευση η ελληνική κυβέρνηση μετά την συντονισμένη σκλήρυνση εκ μέρους των δανειστών. Το Μαξίμου ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία διάθεση να δεχθεί υφεσιακά μέτρα που του ζητούν, όπως περικοπή μισθών και συντάξεων, ομαδικές απολύσεις, κ.λπ.

ΚΑΤΑΛΗΞΤΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΕΣΑ

 

Τυχόν έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα προκαλούσε τεράστια αναστάτωση και «κακουχία» στη χώρα, προειδοποίησε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση που θα έχει με την Έλληνα ομόλογό του Γιάννη Βαρουφάκη, στην Ουάσιγκτον.

ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΑ 751 ΕΥΡΩ

 

Την σταδιακή επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ συμφώνησαν εργοδότες και εργαζόμενοι, παρουσία του υπουργού Εργασίας Πάνου Σκουρλέτη.

ΠΩΣ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ 5-6 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

 

Το μαύρο χρήμα αν νομιμοποιηθεί μπορεί να γεμίσει τα δημόσια ταμεία και να δώσει ανάσα ρευστότητας στην κυβέρνηση, σύμφωνα με τραπεζικά στελέχη. Όπως αναφέρουν τα ίδια στελέχη, ήδη έχει προταθεί στην ελληνική κυβέρνηση η νομιμοποίηση του «μαύρου» χρήματος, αλλά όχι και του «βρώμικου» χρήματος που προέρχεται από εγκληματικές ενέργειες.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

 

Σε πλήρη διάσταση είναι η κυβέρνηση με τον άλλοτε πανίσχυρο πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννη, όπως διαφάνηκε κατά την ακρόαση φορέων επί του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Ο κ. Καλφαγιάννης, μάλιστα, τόνισε ότι «το νομοσχέδιο αυτό βάζει ταφόπλακα στην ΕΡΤ», επισημοποιώντας έτσι το «διαζύγιο» που έχει πάρει το Μέγαρο Μαξίμου από τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ.

19ΧΡΟΝΟΣ ΕΒΓΑΛΕ 55.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΝΑ SITE ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!

 

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο όμως είναι αληθινό! Ο 19χρονος Ρίτσαρντ Γουίλσον από την Αγγλία είχε μια ιδέα και ξεκίνησε μια ιστοσελίδα διαφημίσεων βγάζοντας εύκολο και γρήγορο χρήμα μέσα σε χρόνο ρεκόρ.