Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

  

Το κύριο πρόβλημα της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας είναι ένα ελληνικό πρόβλημα: η βαθιά ριζωμένη απροθυμία της χώρας να εκσυγχρονιστεί. Η Ελλάδα πέρασε μια μακρά περίοδο υπό την κατοχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

«ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ» ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ

 

«Σημαντικές πρόοδοι» έχουν σημειωθεί, κατά τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, στη μάχη κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους (IK), που είναι στόχος των αεροπορικών επιδρομών που έχει εξαπολύσει η υπό τις ΗΠΑ διεθνής συμμαχία. 

ΣΤΙΣ 11 ΜΑΪΟΥ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Πλήρη ανατροπή των σχεδιασμών φέρνει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Handelsblatt» το οποίο επικαλείται ανώτατη διπλωματική πηγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με την πηγή αυτή η εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει στο προσεχές Eurogroup αλλά στο επόμενο το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 11 Μαΐου.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 

Το Ισλαμικό Κράτος σε νέα προπαγανδιστική εκστρατεία του, που διακινείται μέσα από το μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #WeWillBurnUSAgain (θα κάψουμε τις ΗΠΑ ξανά), απειλεί ότι θα εξαπολύσει νέες τρομερές επιθέσεις σε αμερικανικό έδαφος σαν εκείνες που χτύπησαν τους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου 2011.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ

 

Ο ισλαμοσυντηρητικός πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταδίκασε σήμερα κατηγορηματικά τις δηλώσεις που έκανε ο πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος μίλησε την Κυριακή για «γενοκτονία» αναφερόμενος στις σφαγή των Αρμενίων που διέπραξε το 1915 η Οθωμανική Αυτοκρατορία κι έκανε λόγο για «παραληρήματα».