Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ... GREXIT

 

Οι χώρες του Νότου πιστεύουν ότι θα επιβιώσουν του Grexit και το... επιδιώκουν. Το προειδοποιητικό σοκ για τα λαϊκιστικά κινήματα. Γιατί το Podemos αποστασιοποιείται από το ΣΥΡΙΖΑ. Το φτηνό χρήμα της ΕΚΤ και τα σενάρια για «φιλική έξοδο» από το ευρώ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕIΑ ΠΑIΖΕΙ

 

Είναι κωμικοτραγικό να σκεφτούμε ότι ένας νόμος που δημιουργήθηκε, εγκρίθηκε και εφαρμόστηκε παρά την απορία της κοινής γνώμης από δύο υπουργούς κρίνεται εν τέλει αντισυνταγματικός από το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της χώρας.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

 

Το Ισλαμικό Κράτος τοποθέτησε βόμβα στην είσοδο της πρεσβείας του Μαρόκου στη Λιβύη, η οποία και εξερράγη. Η βόμβα εξερράγη στην πρεσβεία του Μαρόκου στην Τρίπολη, την πρωτεύουσα της Λιβύης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, σύμφωνα με στέλεχος των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας. Κανείς δεν τραυματίστηκε από τη βομβιστική επίθεση.

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ Η ΕΥΡΩΠΗ – ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Την θέση ότι η ΕΕ βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι και ότι τους επόμενους τρεις με πέντε μήνες θα αποφασίσει πως θα είναι τα επόμενα 5 χρόνια διατυπώνει ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος.

ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΥΕΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 2 ΙΡΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

 

Τοπικοί πολιτοφύλακες στη νότια Υεμένη (πιστοί στον φυγάδα πρόεδρο της χώρας Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι), ισχυρίζονται ότι συνέλαβαν το Σάββατο στην πόλη Άντεν δύο Ιρανούς στρατιωτικούς συμβούλους οι οποίοι συμπολεμούσαν με τους Σιίτες αντάρτες Χούτι.