Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΧΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Τι νόημα ακριβώς θα είχε να γίνουν τώρα βουλευτικές εκλογές; Υπάρχει μία εντελώς πρόσφατα εκλεγείσα κυβέρνηση με άνετη πλειοψηφία στη Βουλή, αφού ο κ. Τσίπρας δεν συναντά ισχυρά εμπόδια από τον κ. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΜΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ TV5MONDE

 

Η γαλλίδα υπουργός Πολιτισμού θα καλέσει τους γαλλικούς κολοσσούς της ενημέρωσης σε έκτακτη συνεδρίαση, μετά την κυβερνοεπίθεση στο TV5Monde από χάκερ που ισχυρίστηκαν ότι ανήκουν στο Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Η DEUTSCHE BANK ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1,5 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ

 

Η Deutsche Bank βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την εξωδικαστική επίλυση της υπόθεσης χειραγώγησης των επιτοκίων του Libor, αλλά η χρηματική ποινή με την οποία είναι αντιμέτωπη έχει ανέλθει σε νέα ύψη.

ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

 

Μεταρρυθμίσεις στις συντάξεις προωθεί η αυστραλιανή κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να μειώσει τα ελλείμματά της.Μάλιστα, αρχικά υπήρχε η σκέψη ακόμα και η οικογενειακή στέγη να υπολογίζεται στα περιουσιακά στοιχεία.

AΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗ ΣΑΝΑΑ

 

Ένα πρώτο αεροσκάφος της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού με 16 τόνους επείγουσα ιατρική βοήθεια προσγειώθηκε σήμερα στη Σαναά, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ΔΕΕΣ στην Υεμένη.