Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Όλο το φάσμα των εμπορικών σχέσεων Ρωσίας–Ελλάδας καθώς και τις δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς της ενέργειας και των επενδύσεων συζήτησαν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην κατ΄ιδίαν συνάντησή τους στο Κρεμλίνο σήμερα. 

ΑΜΕΣΑ 6.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 

Την επίσπευση των διαδικασιών για 6.000 προσλήψεις μέσα στο 2015 στην Υγεία προανήγγειλε ο αρμόδιος υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με τον αναπληρωτή υπουργό Ανδρέα Ξανθό, τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο και τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Ιωάννη Καραβοκύρη.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ «ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ

 

Είναι πασίγνωστος δημοσιογράφος και έχει ασχοληθεί επισταμένα με τα εξοπλιστικά προγράμματα. Γνωρίζει τα έργα και τις ημέρες του Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και των διαδόχων του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όσο πολλοί λίγοι.

«ΒΟΜΒΕΣ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

 

Νέα επίθεση στα ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορώντας τους ως «συνεργούς» στη δολοφονία του Τούρκου εισαγγελέα Σελίμ Κιράζ, επειδή έκαναν το αυτονόητο, κάλυψαν δημοσιογραφικά την ομηρεία του εισαγγελέα.

«Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ»

 

Ο Βέλγος οικονομολόγος και επιστημονικός συντονιστής των ερευνών για το ελληνικό δημόσιο χρέος, Ερίκ Τουσέν, εκτιμά σε συνέντευξή του ότι η σχετική επιτροπή που συνέστησε η Βουλή των Ελλήνων θα οδηγηθεί στην αποκάλυψη σκανδάλων, κυρίως στον τομέα των αμυντικών δαπανών.