Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ 55

 

Πέντε κατηγορίες ασφαλισμένων βρίσκονται στο επίκεντρο των αλλαγών στο ασφαλιστικό και εφόσον δεν έχουν θεμελιωμένο δικαίωμα εξόδου στη σύνταξη, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης να ανεβαίνουν από τα 55 στα 62.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ

 

Η απογοήτευση των Αρχών της Ευρωζώνης με την Ελλάδα έχει γίνει τόσο έντονη, ώστε μια αλλαγή στην υπάρχουσα κυβερνητική σύνθεση στην Αθήνα, παρότι τραβηγμένη, έχει γίνει ένα συχνό θέμα συζήτησης στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων, αναφέρουν οι Financial Times.

TΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ: ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ

 

Τα ειδεχθή και αποτρόπαια εγκλήματα των Τζιχαντιστών, που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, ξεπερνούν σε αγριότητα ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία. Οι πρωτοφανείς θηριωδίες των φανατικών Ισλαμιστών περιλαμβάνουν απαγωγές, βιασμούς, αποκεφαλισμούς και βασανισμούς αθώων θυμάτων μέχρι θανάτου.

Ο ΛΟΥΜΠΙΤΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ SKYDEVIL

 

Τον κωδικό "Skydevil" χρησιμοποιούσε στον υπολογιστή του και για την πρόσβαση του σε σελίδες του ίντερνετ ο Αντρέας Λούμπιτς, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η εφημερίδα Bild am Sonntag, επικαλούμενη πηγές της που δεν κατονομάζει.

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ ΑΔΡΟΝΙΩΝ ΤΟΥ CERN

 

Οι επιστήμονες στο ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN ανακοίνωσαν σήμερα ότι έθεσαν και πάλι σε λειτουργία τον LHC (Μέγας Επιταχυντής Αδρονίων) έπειτα από διετή διακοπή, σε μία νέα προσπάθεια επίλυσης ορισμένων από τα μυστικά του σύμπαντος.

Ο ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

 

Ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές των ελληνικών θέσεων, ο καγκελάριος της Αυστρίας, στέλνει ηχηρά μηνύματα προς την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.