Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ

 

H Ελλάδα χρειάζεται επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής της στη βάση της επίτευξης της εθνικής ανεξαρτησίας. Η κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου εμφανιζόταν αποφασισμένη να πολεμήσει θαρραλέα, τηρώντας πιστά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 8 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ

 

Μόλις 8 χλμ από το κέντρο της Δαμασκού, της πρωτεύουσας της Συρίας, βρίσκεται το Ισλαμικό Κράτος απειλώντας ευθέως και την ίδια την έδρα της συριακής κυβέρνησης. Οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκαν την Τετάρτη στο προσφυγικό (παλαιστινιακό) προάστιο της Δαμασκού, Γιάρμουκ, που βρίσκεται 8 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πρωτεύουσας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

 

Έντονη είναι η ανησυχία που φαίνεται ότι διακατέχει τους Ευρωπαίους εταίρους μας, για τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης και ιδιαίτερα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε ότι αφορά τις σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΙΤΣ

 

Επεκτείνει τις διεθνείς επαφές του ο Αλέξης Τσίπρας, υλοποιώντας έτσι κατά γράμμα την πολιτική επιλογή της κυβέρνησης για διεύρυνση των διεθνών σχέσεων της και για πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική.

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ BILD

 

Επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι κατέχει τα σκήπτρα του κίτρινου τύπου η γερμανική φυλλάδα Bild, δημοσιεύει ένα κακο-σκηνοθετημένο φωτορεπορτάζ, για το που κρύβουν οι Έλληνες τα λεφτά τους επειδή φοβούνται Grexit.