Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ

 

Χάνει όποιος πάει ζητιανεύοντας. Η  έλλειψη  ρευστότητας είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και χρεοκοπίας. Τη χρεοκοπία στην Ελλάδα προκάλεσε η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία, διά των οργάνων αυτής.

Ο 75 ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΖΩΝ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

 

Μακρόθυμος, φύλακας της εθνικής μνήμης, αγωνιστής, δημοκράτης, ποιητής, ευγενής.Ο 75χρονος Αργύρης Σφουντούρης ποτέ του δεν ξέχασε τη σφαγή της οικογένειάς του από τους ναζί στις 10 Ιουνίου του 1944 στο Δίστομο, όμως ποτέ του δεν μίσησε.

ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

 

Με τραγικό τρόπο μπήκε τέλος στην ομηρία εισαγγελέα στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ νεκροί έπεσαν και δύο δράστες. 

ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ «ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» ΚΑΙ ΤΟΝ «ΒΑΖΕΙ» ΣΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

 

Οι σχέσεις ΕλλάδαςΡωσίας, υπάρχει η δυνατότητα να αναβαθμιστούν σε ένα νέο επίπεδο και η Ελλάδα να καταστεί μια γέφυρα μεταξύ Δύσης και Ρωσίας, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε αποκλειστική του συνέντευξη στο ρωσικό πρακτορείο ΤΑΣΣ, ενόψει της επίσκεψής του στη Μόσχα και της συνάντησής του στις 8 Απριλίου με τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΕΛΙΜ ΚΙΡΑΖ

 

Η ένοπλη αριστερή οργάνωση στην Τουρκία DHKP/C κράτα όμηρο τον Εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης Σελίμ Κιράζ (Selim Kiraz).

ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

 

Έχοντας διανύσει απόσταση για την εξεύρεση λύσης και συμφωνία με τους εταίρους η ελληνική αντιπροσωπεία επιστρέφει στην Αθήνα. Οι συνομιλίες με το Brussels Group ολοκληρώθηκαν με τη λίστα των μεταρρυθμίσεων να αναμένεται να εξειδικευθεί από τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα.