Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
«Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια,
ως λυτρωθείσα  των δεινών, ευχαριστήρια
αναγράφω σοι η Πόλις σου, Θεοτόκε·
αλλ' ως έχουσα το κράτος απροσμάχητον,
 εκ παντοίων με κινδύνων ελευθέρωσον,
ίνα κράζω σοι· Χαίρε, νύμφη ανύμφευτε».
 


ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ AIRBUS ΤΗΣ GERMANWINGS;

 

Τί έχει συμβεί πραγματικά; Γιατί είναι ανοικτό το θέμα της τρομοκρατικής επίθεσης;  Δύο μόλις εικοσιτετράωρα μετά το δυστύχημα που κόστισε την ζωή σε 150 επιβάτες, τα πιθανά σενάρια στο ερώτημα «Πως έπεσε;», εναλλάσσονται διαρκώς.

ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

 

Μετά τις 25 Ιανουαρίου παρατηρούμε πως η ελληνική κυβέρνηση, στο πλαίσιο όλων των ζητημάτων προσαρμογής που έχει πάντα να αντιμετωπίσει μια νέα κυβέρνηση, έχει βάλει σε πρώτη προτεραιότητα το θέμα της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

KΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟ 44,8% ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

 

Μειωμένος κατά 2.865 άτομα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα είναι ο αριθμός των συνταξιούχων της χώρας, της χώρας ο οποίος ανέρχεται σε 2.654.784 άτομα, σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος “Ήλιος” του υπουργείου Εργασίας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 28ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ 149 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

 

Σοκαρισμένοι και άφωνοι δηλώνουν φίλοι και συνεργάτες του 28χρονου Andreas Lubitz, ο οποίος, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα Μασσαλίας, είναι εκείνος που έριξε συνειδητά το Airbus της Germanwings στις Αλπεις παρασύροντας στον θάνατο 149 ανθρώπους. 

ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 

Αποποιείται των ευθυνών για τη κρίση ο Μάριο Ντράγκι αφού, όπως δήλωσε, «η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν φταίει για τα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη».