Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ

 
Διαβάστε όλο το θέμα για το αεροπορικό δυστύχημα ΕΔΩ.....
 


ΤΟ GREXIT ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.;

 

Νομικά αδύνατη η μονομερής αποχώρηση της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα, χωρίς ταυτόχρονη αποχώρηση από την Ε.Ε. τονίζουν οι νομικοί. Η πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έχει επανέλθει δριμύτερη το τελευταίο δίμηνο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ PKK ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;

 

Σε ανακοίνωσή του που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του, το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Στρατού, απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, συνεργάστηκαν με τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως είναι το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα - PKK, ή το Κόμμα της Δημοκρατικής Ένωσης - PYD.

ΝΕΑ… ΣΤΑΓΟΝΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ: 71 ΔΙΣ. ΤΟΥ ELA ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 

Σταγόνα… σταγόνα αυξάνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα το χρηματοδοτικό οξυγόνο για τις ελληνικές τράπεζες. Όπως δήλωσε πηγή της ΕΚΤ στο πρακτορείο Reuters, η Τράπεζα αποφάσισε την αύξηση του ορίου χρήσης του μηχανισμού παροχής έκτακτης ρευστότητας (ELA) για τις ελληνικές τράπεζες πάνω από τα 71 δισ. ευρώ από 69,8 δισ. ευρώ.

Η ΕΚΤ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΝΤΟΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

 

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ετοιμάζεται να καταστήσει παράνομο για τις ελληνικές τράπεζες να αυξήσουν τα έντοκα γραμμάτια Δημοσίου που διακρατούν. Πρόκειται για ακόμη μια κίνηση που σφίγγει τη ρευστότητα του Δημοσίου.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ «ΣΚΟΝΗ» 40 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΙΝΤΖΑΡ

 

Τα πολεμικά αεροσκάφη του Συνασπισμού που ηγούνται οι ΗΠΑ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσαν φονικές αεροπορικές επιδρομές στο Σιντζάρ, στο βόρειο Ιράκ, σκοτώνοντας 40 τζιχαντιστές.