Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ο ΕΚΦΟΒΙΣΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...

 
Διαβάστε το κείμενο για την 25η Μαρτίου ΕΔΩ.....
Ο Εκφοβισμός (Bullying) ορίζει την άσκηση βίας και κοινωνικής απομόνωσης στο πλαίσιο του σχολείου.

ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Γλιτώνει τα ισόβια ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αφού ο πρώην υπουργός Οικονομικών είναι ένοχος μόνο για το αδίκημα της νόθευσης δημοσίου εγγράφου, καθώς έκανε μεν την λαθροχειρία στην λίστα Λαγκάρντ και αφαίρεσε τα ονόματα τριών συγγενικών του προσώπων (εξαδέλφες), αλλά έπεσε στα μαλακά, καθώς το κακούργημα μετατράπηκε σε πλημμέλημα.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ

 

Το πακέτο των μεταρρυθμίσεων που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση ως αντίβαρο στο email Βαρουφάκη που ήθελαν οι δανειστές θα τεθεί στο επίκεντρο του Euro Working Group που θα συνεδριάσει εκτάκτως την Τετάρτη, όπως αρχικά αποκάλυψε το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg. Το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει την είδηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΗΠΑ

 

Ενημερώθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα για την πτώση του μοιραίου Airbus. «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη σε αυτό το στάδιο ότι (η συντριβή) συνδέεται με την τρομοκρατία» τόνισε πριν από λίγη ώρα η Μπερναντέτ Μίαν εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) αναφερόμενη στο τραγικό τροχαίο αεροπορικό δυστύχημα με το Airbus A320 της γερμανικής εταιρείας Germanwings.

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΜΕΡΚΕΛ

 

Τις εκτιμήσεις τους για τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ της Άνγκελα Μέρκελ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα καταγράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.