Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του Πρωθυπουργού 
στην Καγκελάριο  ΕΔΩ.....
Διαβάστε επίσης τους 50 λόγους που μας αγαπάνε 
οι Γερμανοί ΕΔΩ.....  

ΠΤΩΣΗ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΜΕ 142 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΑΛΛΙΑΣ-ΙΣΠΑΝΙΑΣ

 

Aεροσκάφος Airbus A320 συνετρίβη πριν από λίγη ώρα στη νότια Γαλλία, στην περιοχή Digne.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ


Κάποιος που γνωρίζει στοιχειώδες τις νοοτροπίες της εξουσιαστικής πολιτικό-οικονομικής νομενκλατούρας στην Κύπρο και την οποίαν εκφράζουν απόλυτα τα δυό μεγάλα κόμματα εξουσίας, το ΔΥΣΗ (της αμερικανικής δεξιάς) και το ΑΚΕΛ (της αμερικανικής αριστεράς). 

«ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ

 

Επί χρόνια γίνεται από τα Μέσα ενημέρωσης λόγος για «παραβιάσεις στο Αιγαίο» εκ μέρους αεροσκαφών της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, τον τελευταίο καιρό, δε, τα δημοσιεύματα έχουν πληθύνει.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΕΣΤΗΣΑΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

 

Γόνιμη χαρακτήρισαν την συνάντηση τους στο Βερολίνο τόσο η καγκελάριος Μέρκελ όσο και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ PEW RESEARCH

 

Ανεξάντλητες ενημερωτικές πηγές, αμέτρητοι χώροι ανταλλαγής απόψεων αλλά και διάφορες μορφές ψυχαγωγίας είναι μόνο λίγα από τα τεράστια οφέλη του διαδικτύου. Οι χρήστες του όμως, στην πλειοψηφία τους, δεν το χρησιμοποιούν για αυτούς τους λόγους.

115.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ-ΕΞΠΡΕΣ

 

Πέρα από τις προσδοκίες του οικονομικού επιτελείου είναι το ενδιαφέρον των παλιών οφειλετών του Δημοσίου για τη ρύθμιση-εξπρές, ωστόσο για να μετουσιωθούν σε ευρώ τα πρώτα χαμόγελα, θα πρέπει να φτάσουν στα γκισέ όλοι όσοι μπαίνουν κατά χιλιάδες στην ειδική εφαρμογή.