Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ METRON ANALYSIS ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

 

Σχεδόν δύο μήνες μετά τις εκλογές και την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης και ύστερα από την εντυπωσιακή κοινωνική αποδοχή που συγκέντρωσε αυτή στα αρχικά βήματά της, άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια ανησυχίας. Διαβάστε και δείτε τους πίνακες της Δημοσκόπησης ΕΔΩ.....
 


ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΕΡΚΕΛ

 

Κρίσιμη η συνάντηση - για εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Ε.Ε. και Ελλάδος η προσπάθεια. Εν αναμονή και της λίστας των μεταρρυθμίσεων. Και η ρευστότητα στο τραπέζι.

ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ

 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Το ΒΗΜΑ, του καταχρεωμένου στις τράπεζες Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, που «ανακάλυψε» μέγα «σκάνδαλο» με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, το άρπαξαν με μιας οι ακροδεξιοί της γερμανικής τσοντοφυλλάδας Bild που κάνουν πρωτοσέλιδο τίτλο με θέμα «Σκάνδαλο διαφθοράς στην… αδιάφθορη κυβέρνηση Τσίπρα».

Η ΟΡΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ

 

Ο διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν δήλωσε την Κυριακή ότι έχει μειωθεί η ορμή με την οποία το Ισλαμικό Κράτος προέλαυνε στο Ιράκ και τη Συρία.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ (;) ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

 

Τα μελλοντικά έσοδα από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων σκοπεύει να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση για να ενισχύσει τα ασφαλιστικά ταμεία.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

 

Τα έσοδα της Κυπριακής Δημοκρατίας από την εκμετάλλευση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ προβλέπεται ότι θα ανέρχονται με σημερινές τιμές περίπου στο 1,5 εκατ. δολάρια (1,39 εκατ. ευρώ) ημερησίως ή περίπου 550 εκατ. δολάρια ετησίως (510 εκατ. ευρώ), για περίοδο περίπου 25 ετών, χωρίς όμως να αφαιρούνται τα έξοδα.