Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
     Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....
 


Η Ν.Δ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ

 

Σφοδρές αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο θέμα που ανέκυψε με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ SPIEGEL

 

Το νέο τεύχος του έγκριτου εβδομαδιαίου περιοδικού Der Spiegel αφιερώνει μεγάλο μέρος της ύλης του στις τάσεις ηγεμονισμού που επιρρίπτονται στη Γερμανία εντός της σημερινής Ευρώπης, εξετάζοντας την πρόσληψη της Γερμανίας στα υπόλοιπα κράτη της ηπείρου.

EΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


Η Ελλάδα είναι έτοιμη να παίξει το ρωσικό χαρτί, φέρνοντας μια νέα γεωστρατηγική διάσταση στην ευρωπαϊκή κρίση, αναφέρεται σε ανάλυση που δημοσιεύεται στην οικονομική ιστοσελίδα MarketWatch.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥ 2%

 

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του 2% Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.

ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΚΡΙΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ 5ΩΡΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Για περισσότερες από 5 ώρες, από τις 3 μετά το μεσημέρι μέχρι λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου , ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Γιάννης Βαρουφάκης και το στενό επιτελείο του πρωθυπουργού συσκέπτονταν στο Μέγαρο Μαξίμου , για να ετοιμάσουν την λίστα με τα νέα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις που θέλουν οι Βρυξέλλες.

ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΜΙΚΤΗ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ

 

Την ενεργοποίηση της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας, που είχε να συνεδριάσει σχεδόν δύο χρόνια, αποφάσισαν Μόσχα και Αθήνα, ετοιμάζοντας εντατικά τις επισκέψεις στη Μόσχα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις 8 Απριλίου και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου το δεύτερο δεκαπενθήμερο του ίδιου μήνα, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Κώστας Ήσυχος.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

 

Ο Κώστας Καραμανλής, σε συνομιλίες που είχε με συνεργάτες του, επισημαίνει ότι «ο μικρός έκανε ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι», εννοώντας προφανώς τις προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν διαπραγματεύτηκαν σχεδόν ποτέ και απλώς επικύρωναν τις εντολές των Βρυξελλών και του ΔΝΤ.