Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ – ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

 

Δύο μόλις μήνες μετά τις εκλογές, ολοένα και πιο ανήσυχοι με το μέλλον τους εμφανίζονται οι Έλληνες παρακολουθώντας παράλληλα και την εξέλιξη των “διαπραγματεύσεων” της κυβέρνησης με τους δανειστές που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον “τοίχο” (το καλό σενάριο).

ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

 

Συνήθως τα πιο σύνθετα πράγματα είναι απλά. Επειδή όμως το μυαλό μας δεν μπορεί να τα συλλάβει,  γιατί έτσι έμαθε από το σχολείο να λειτουργεί, δηλαδή όχι ανεξάρτητα και δημιουργικά, τα θεωρεί περίπλοκα και αδύνατα να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

 

Συνέπεια της παραποίησης της πολιτικής αλήθειας είναι και η παραποίηση του ιστορικού νοήματος. Ποιο είναι το ιστορικό νόημα; Η κατανόηση του παρελθόντος, η βίωση του μέλλοντος ή η εξ” ανάγκης ερμηνεία του Παρόντος;

ΛΙΒΥΗ: ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΦΥΓΗΣ ΓΙΑ 45.000 ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ

 

Περισσότεροι από 45.000 Αιγύπτιοι εγκατέλειψαν τη Λιβύη, σε διάστημα ενός μήνα, αφότου έγινε γνωστό ότι οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν 21 χριστιανούς Κόπτες, όπως ανέφεραν αξιωματούχοι και τα επίσημα μέσα ενημέρωσης της Αιγύπτου.

ΣΕ 7 ΜΕ 10 ΜΕΡΕΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

 

Μέσα στις επόμενες επτά με δέκα ημέρες θα στείλει η ελληνική κυβέρνηση την πλήρη λίστα με τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που θα εφαρμόσει, σύμφωνα με τους Financial Times.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ $1 ΕΚ. ΓΙΑ 39 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!

 

Αποζημίωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων θα πάρει ένας άνδρας από το Οχάιο των ΗΠΑ αφότου πέρασε 39 χρόνια στη φυλακή, για έναν φόνο που δεν είχε διαπράξει. Η αποζημίωση θα του καταβληθεί από το κράτος.