Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

 

Αιτία για να ανοίξουν στόματα από το προσωπικό της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων έγινε η ολοκλήρωση της Διοικητικής Εξέτασης από κλιμάκιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 
    Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....

"Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιον που φιλοξένησα ( Μαϊο 2013) σε ιδιωτικό δείπνο στον χώρο μου θα έλεγε αυτό για μένα". ( "Ι can't believe that someone I hosted for a private dinner at my residence would be saying this about me").

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ Η TOTAL

 

Για ένα τουλάχιστον χρόνο ακόμη η Γαλλική εταιρεία TOTAL θα συνεχίσει τις έρευνες σε γειτονικές περιοχές του τεμαχίου «11» της Κυπριακής ΑΟΖ, μετά και την τροποποιημένη συμφωνία μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της εταιρείας γεωλογικών ερευνών.

ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 

Απάντηση στον εκπρόσωπο των νοσοκομειακών γιατρών του ΕΣΥ, για τον λόγο που νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, με ανακοίνωση της.

ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

Τις ελπίδες του για αύξηση των δημοσίων εσόδων, στην νέα ρύθμιση που προβλέπει την εξόφληση ή τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορολογουμένων με ευνοϊκούς όρους μέχρι τις 27 Μαρτίου, έχει εναποθέσει το υπουργείο Οικονομικών.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ

 

Αυξάνεται ο κατώτατος μισθός, σε δύο δόσεις, μέσα σε διάστημα περίπου 18 μηνών από σήμερα , ώστε να επανέλθει και πάλι στα επίπεδα των 751 ευρώ που βρισκόταν προ κρίσης.