Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....
 


DIE ZEIT: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ»

 

Βαριές κουβέντες κατά της ΕΚΤ χρησιμοποίησε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, σε συνέντευξη που παραχώρησε χτες στον τηλεοπτικό σταθμό “Mega”, γράφει σε άρθρο της η γερμανική εφημερίδα “Die Zeit”.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ

 

 «Το ερώτημα είναι αν τα προγράμματα λιτότητας, θα βοηθήσουν ή να βλάψουν την Ελλάδα», λέει ο καθηγητής Πανεπιστημίου Λοΐζος Ηρακλέους.

ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

 

Η ιλλιγιώδης ταχύτητα: Ήταν τότε που όλοι οι Έλληνες ουσιαστικά αντιλήφθηκαμε πως ήμασταν μέλη μιας ένωσης. Το αίσθημα αλλαγής και ανανέωσης μπορεί να συγκριθεί με τη δημιουργική ορμή ενός νέου, ερωτευμένου, ο οποίος νιώθει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Η Ελλάδα δεν ήταν πια μόνη στον παγκόσμιο χάρτη. Το διαχρονικό πάθος να φθάσεις το καλύτερο και να βελτιωθείς ώστε να προσεγγίσεις τους πιο αναπτυγμένους έφθασε στη ρεαλιστική κορύφωσή του.

ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΑ

 

Ένα υπαρκτό πρόβλημα, το επίπεδο  ανεργίας. Ένα υπερ-υπαρκτό πρόβλημα, το ποσοστό ανεργίας των νέων. Θέλω σε αυτό το σημείο όμως, να μου επιτραπεί να βάλω μία τελεία στους λόγους δημιουργίας αυτής, τόσο τους εξωτερικούς όσο και τους εσωτερικούς. Θα στρέψω το βλέμμα στο ποσοστό των εργαζομένων τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, αίροντας την προαναφερθείσα τελεία.

"ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ" Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ

 

“Πολύ σύντομα θα εκδοθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση για την πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων”, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στις Επιτροπές Δημόσιας Διοίκησης, Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης.

ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

 

Κίνητρα επαναπατρισμού κεφαλαίων επεξεργάζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση, με στόχο να δώσει ανάσα τόσο στη ρευστότητα των τραπεζών, όσο και στα έσοδα του Δημοσίου. Οι πληροφορίες που επικαλούνται Τα Νέα αναφέρουν ότι το σχέδιο της κυβέρνησης περιλαμβάνει συντελεστή 15% σε όσους αποκαλύψουν κρυμμένα εισοδήματα σε τράπεζες του εξωτερικού. Θα δίνεται η δυνατότητα να παραμείνουν τα κεφάλαια στο εξωτερικό εφόσον καταβληθεί ο φόρος.