Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 
Διαβάστε την Ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή για τις Γερμανικές αποζημιώσεις  ΕΔΩ.....

Με νέο νόμο, ο οποίος μπαίνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τη χρηματοδότηση των κομμάτων.

ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ EUROGROUP

 
Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....

Στο Eurogroup αλλά και την έναρξη των τεχνικών συζητήσεων είναι στραμμένο το βλέμμα του διεθνούς Τύπου με δημοσιεύματα που πιέζουν την ελληνική κυβέρνηση.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

 

Μπορεί η Άνγκελα Μέρκελ να έχει παραδεχθεί την υποχρέωση της Γερμανίας να καταβάλλει αποζημιώσεις για τις θηριωδίες των ναζιστών προγόνων της; Όπως προκύπτει από μία πρώτη μόνο ανάγνωση κειμένου το οποίο είναι αναρτημένο στο επίσημο site του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, όχι μόνο μπορεί αλλά οι Γερμανοί το διατυμπανίζουν κιόλας.

ΟΗΕ: Η ΛΙΒΥΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΧΑΟΣ

 

Η Λιβύη μπορεί να επιλέξει μεταξύ μιας «πολιτικής συμφωνίας» ή της «καταστροφής», προειδοποίησε την Τρίτη ο εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών Μπερναρντίνο Λεόν κατά την έναρξη των συνομιλιών για την εξεύρεση μιας λύσης στο Αλγέρι. «Υπάρχουν δύο επιλογές: Η πολιτική συμφωνία και η καταστροφή», είπε χαρακτηριστικά ο διπλωμάτης του ΟΗΕ, προσθέτοντας ωστόσο ότι η καταστροφή δεν αποτελεί λύση.

ΤΟ ΕΓΧΑΡΤΟ ΧΡΗΜΑ

 

Ο κόσμος διαμαρτύρεται γιατί θέλει αλλαγές, θέλει ιδέες που θα κάνουν την διαφορά. Ο κόσμος δυσαρεστημένος αναζητά αποτελέσματα.

ΟΜΠΑΜΑ - ΤΟΥΣΚ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

«Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε την κατάσταση στην Ελλάδα και ό, τι άλλο μπορεί να γίνει για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ανάπτυξης» δήλωσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, καλωσορίζοντας στο Λευκό Οίκο τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.