Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....
 


ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ EUROGROUP

 

Κοινό βηματισμό αναζητούν ακόμα Ελλάδα και δανειστές καθώς δύο εβδομάδες μετά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου δεν έχουν βρει την κοινή συνισταμένη για τον τρόπο που θα διεξαχθεί η διαπραγμάτευση.

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ EUROGROUP

 

Αρνητικό κλίμα για την Ελλάδα καταγράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ στον απόηχο του χθεσινού Γιούρογκρουπ στις Βρυξέλλες. Η υπομονή έναντι της κυβέρνησης έχει εξαντληθεί, σχολιάζει το περιοδικό Spiegel.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

 

"Η ΕΡΤ επιστρέφει" επισημαίνει η κυβέρνηση, με το σχέδιο νόμου που κατατίθεται στην Βουλή. Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης "Η ΕΡΤ επαναλειτουργεί για να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει και στην επιλογή του τηλεθεατή και στο τηλεοπτικό στερέωμα.

ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ CD ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

 

Το Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση να προβληθεί σε γιγαντοοθόνη το περιεχόμενο του επίμαχου CD και το περιεχόμενο από το στικάκι που ήταν αντίγραφο.

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ

 

Οι Σιωνιστές της Ε.Ε. λένε ότι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ για τους Έλληνες, ενώ για τους άλλους «εταίρους» της Ε.Ε. έχουν.Οι Κοσμοκράτορες δανειστές της Σιωνιστικής Τρόϊκα, απεδείχθησαν δυνάστες του Ελληνικού Λαού.