Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (GIS) ΤΗΣ ΕΥΠ Η MOSSAD Η CIA ΚΑΙ Η FSB

 

Tι γνωρίζει ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ (Γιάννης Ρουμπάτης) για το σύστημα GIS & τις δικαστικές διαμάχες... Μπορούν να "σφραγίσουν" τα σύνορα της χώρας και δεν το κάνουν...!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ «ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ» ΣΑΜΑΡΑ

 

Ο Αντώνης Σαμαράς σε βραχύ χρονικό διάστημα θα είναι ανάμνηση παλιά…Πριν ολοκληρώσει την επίδικη φράση του «Το θέμα της ηγεσίας έκλεισε…», κατά τη διάρκεια της ακατανόητης ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, μια αυτάρεσκη ομιλία που ξεπέρασε κάθε μεταφυσική προχειρότητα. 

Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΠΕΤΑΕΙ ΣΠΟΝΤΕΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

 

Απέκλεισε το ενδεχόμενο Grexit ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική Welt, στην οποία δεν παρέλειψε να πετάξει τις «σπόντες» του για τη στάση που κρατά η Γερμανία έναντι της Ελλάδας, τονίζοντας ότι «δεν έχουν κατανοήσει όλοι, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη σοβαρότητα της κατάστασης στην Ελλάδα».

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ

 

Πόσο κοντά βρισκόμαστε στην καταστροφή και γιατί; Αυτή η ερώτηση δείχνει να μας απασχολεί αποκλειστικά τον τελευταίο καιρό, κι όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται δείχνει πόσο αισιόδοξοι είμαστε ως άνθρωποι. Το γεγονός ότι αναρωτιόμαστε για την καταστροφή, θεωρώντας ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση διαφορετική δεν μπορεί παρά να αποδεικνύει ότι η οπτική γωνία από την οποία ερευνάμε τον κόσμο γύρω μας είναι ότι υπάρχουν άλλοι χειρότεροι από εμάς.

ΜΗΠΩΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΛΕΙ Η ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ;

 

Η ισχυρή Ελλάδα, προμαχώνας του δυτικού πολιτισμού στην εξ ανατολών παράνοια, στο οποίο ανέφερα ότι, «στο αντίβαρο αυτής της νεοφασιστικής ισλαμικής παράνοιας, μια ισχυρή Ελλάδα αποτελεί τον μοναδικό προμαχώνα του δυτικού πολιτισμού, το μοναδικό αποκούμπι του Ισραήλ, το μόνο οχυρό στο οποίο η Δύση μπορεί να επενδύσει για να εξασφαλίσει την επιβίωσή της απέναντι στην ισλαμική «ιερή μανία» των ιμάμηδων του Σουνιτισμού.