Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΕΈ - ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΙΑ ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΣΧΕΣΗ

 

H Τουρκία, με τη γνωστή υπεροψία που τη διακατέχει, προσπαθεί να αυτοπροβληθεί ως ένας απαραίτητος και χρήσιμος εταίρος της Ε.Ε προκειμένου να προωθήσει την ευρωπαϊκή ενταξιακή της πορεία.

ΟΙ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 
    Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....

«Οι πιθανότητες να υπάρξει νέο ατύχημα σε ό,τι αφορά την Ελλάδα είναι σημαντικές. Την προειδοποίηση αυτή απευθύνει προς όλους η Deutsche Bank σε report της με τίτλο: «Global Economic Perspectives – Will exit or Grexit vol give the Fed pause?».

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΡΤ

 

Την Δευτέρα κατατίθεται τελικά το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ. Από κυβερνητικές πηγές δημοσιοποιήθηκαν οι βασικοί άξονες και οι αρχές του νέου δημόσιου φορέα της ραδιοτηλεόρασης.

ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑ

 

Προς τα τέλη Μαρτίου υπολογίζεται να γίνει το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αν πιστέψουμε τα όσα αναφέρει ο γερμανικός Τύπος. Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν θα δει τον Έλληνα πρωθυπουργό, παρά μετά από εβδομάδες αναφέρει η εφημερίδα «Die Welt».

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

 

Καταρχάς οι συνδικαλιστές αν θέλουν να συνεχίσουν την κυριαρχία τους στην επικράτεια και να διαιωνίσουν την παντοδυναμία τους, πρέπει οπωσδήποτε να προσλάβουν επικοινωνιολόγο.

«ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»


Τον έντονο προβληματισμό του Βερολίνου για τον στόχο της Αθήνας αποτυπώνει δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt.