Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ EUROGROUP

 
    Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....

Στα χέρια του Ντάισελμπλουμ βρίσκεται η νέα πολυσέλιδη επιστολή, επτά μεταρρυθμίσεων, που προτείνει ο ΥΠΟΙΚ Γ. Βαρουφάκης, σύμφωνα με πληροφορίες από κοινοτικές πηγές. 

ΕΧΟΥΜΕ PLAN B ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ

 

Διαψεύδοντας η κυβέρνηση τα περί παρασκηνιακών επαφών με τους δανειστές, με τον Γ. Σακελλαρίδη να υπογραμμίζει ότι «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια άφιξη ούτε κάποιο σχέδιο για έλευση της τρόικα ή των τεχνικών κλιμακίων της στην Αθήνα», ο υπουργός οικονομικών προετοιμάζεται για το Eurogroup της Δευτέρας. 

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Στα 360 εκατ. ευρώ ανέρχεται το συνολικό ποσό που έχει εισπράξει η Γερμανία από την Ελλάδα, από την πληρωμή τόκων, το χρονικό διάστημα 2000 – 2014.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

 

Μόνον οι μακροχρόνιοι άνεργοι είναι υποχρεωμένοι να απευθύνονται στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΙΚΑ για να ανανεώσουν το βιβλιάριο υγείας, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ).

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤ

 

Δυσαρέσκεια για τις ανακοινώσεις του διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΣΕΙ"Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

  

Διαφορετική άποψη από τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι έχει ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αναφορικά με το σχέδιο αποσταθεροποίησης της ελληνικής κυβέρνησης.