Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....
 


ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Και ενώ η ελληνική οικονομία βρίσκεται στο «και 5» και η αγορά έχει ξεμείνει από ρευστό, η κυβέρνηση ψάχνει φόρμουλα για την επιστροφή της Τρόικας στην Αθήνα, με άλλη ονομασία, με στόχο να αρχίσουν οι συζητήσεις ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα. 

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...

 

Απελευθερώνονται οι έγκλειστοι (λαθρο)μετανάστες χωρίς κανένα σχέδιο για την επόμενη ημέρα-"Πραξικόπημα" και "προβοκάτσια" καταγγέλλει ο Πανούσης-  Κανένας σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα απελευθέρωσης των κρατουμένων-Απόφαση "κράχτης" για ανεξέλεγκτη είσοδο (λαθρο)μεταναστών στην Ελλάδα.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ: ΠΡΩΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ

 

Βόμβες Παναρίτη: Κόλαφο για τους Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου αποτελούν τα όσα κατήγγειλε στο ΣΚΑΙ η σύμβουλος του Γιάννη Βαρουφάκη, Έλενα Παναρίτη.

ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

 

Με κυρίαρχο σύνθημα “φτάνει πια, δεν διαπραγματευόμαστε! Διεκδικούμε!”, οι Κύπριοι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν μεγάλο συλλαλητήριο κατά της πολιτικής της λιτότητας που έχει επιβάλλει το μνημόνιο, έξω από το Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας, όπου συνεδριάζουν οι επιτροπές του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).

Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ: "ΤΡΟΙΚΑ"!


Την... απαγορευμένη λέξη “τρόικα” είπε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, αναφερόμενη στο ελληνικό πρόγραμμα και το τι μέλλει γενέσθαι με τη χώρα μας.

ΣΟΚ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

 

Οι Παλαιστίνιοι κάτοικοι της Γάζας φοβούνται για αυξανόμενη απομόνωση και περισσότερες ακόμα κακουχίες μετά την απόφαση δικαστηρίου της Αιγύπτου, το οποίο ανακήρυξε την επικράτεια που τελεί υπό τη διοίκηση της παλαιστινιακής ισλαμιστής οργάνωσης Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση. Ορισμένοι κατηγορούν τη Χαμάς για αυτή τη δυσμενή εξέλιξη, άλλοι πάλι λένε ότι η Αίγυπτος πήρε μια παράλογη απόφαση.