Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
           Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....
 


ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΜΤΣΟΦ

 

Χιλιάδες Ρώσοι συγκεντρώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στη Μόσχα μπροστά από το Κέντρο Ζαχάρωφ όπου άρχισε η κηδεία του Μπόρις Νεμτσόφ που δολοφονήθηκε με τέσσερις σφαίρες στην πλάτη, σε ηλικία 55 ετών, το βράδυ της Παρασκευής, σε σημείο πολύ κοντά στο Κρεμλίνο.

Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΝΟΤΑΜ

 

Μετά την έντονη αντίδραση της Αθήνας. Έπειτα από τη σφοδρή αντίδραση της Αθήνας στην έκδοση της ΝΟΤΑΜ Α0889/15 με την οποία η Άγκυρα (σε συνδυασμό με τη NAVTEX 201/15) δέσμευε μία τεράστια περιοχή στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο ασκήσεις ασκήσεις με πραγματικά πυρά από τις 2 Μαρτίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 (σε μία περιοχή από τη Σκύρο μέχρι τη Λήμνο), η τουρκική πλευρά υποχρεώθηκε τελικά τη Δευτέρα να υποχωρήσει και να προχωρήσει στην έκδοση διορθωτικών - ακυρωτικών ΝΟΤΑΜ που αποκαθιστούν, έστω προσωρινά, την τάξη πραγμάτων στην περιοχή.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ 30 ΜΕ 50 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!

 

Ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, Λουίς Ντε Γκίντος, αποκάλυψε σήμερα ότι διεξάγονται ήδη συζητήσεις για ένα νέο δάνειο 30 με 50 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα!

«ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ "ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ"»

 

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου διέψευσε σήμερα, χαρακτηρίζοντάς τις «λανθασμένες» τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για το "τέλος" των καλών σχέσεων της χώρας του με τις ΗΠΑ.  

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP

 

Την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί σύντομα λύση για την χρηματοδότηση του Ελληνικού Δημοσίου από τις ελληνικές τράπεζες εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg.  

Η ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΣΩΖΕΙ ΡΑΧΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΙ

 

Η σκληρή στάση της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα δεν είναι αρκετή για να βοηθήσει τις κεντροδεξιές κυβερνήσεις της Ισπανίας και της Ιρλανδίας να επανεκλεγούν στις επόμενες εκλογές, σημειώνει σε ανάλυσή του το πρακτορείο Reuters.