Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ

 
Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής η Αγγελική Σπυροπούλου, του Χριστόδουλου Ξηρού.  Συνελήφθη στη Σαλαμίνα μετά από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Είχαν πληροφορίες ότι κινείται στο συγκεκριμένο νησί. 
Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....  


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Συναγερμό στην Αθήνα προκαλεί η κίνηση της Άγκυρας να δεσμεύσει με ΝΟΤΑΜ από αύριο 2 Μαρτίου μέχρι το τέλος του χρόνου, μια τεράστια έκταση, που αρχίζει από την Σκύρο και καταλήγει στην Λήμνο, «κόβοντας» το Αιγαίο στα δύο παραβιάζοντας κατάφωρα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

 

Πριν τον Γενάρη, τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσαν στην άποψη που τους έλεγε ότι «οι εκλογές είναι πολύ νωρίς, και έχετε προετοιμαστεί πολύ λίγο», με το επιχείρημα πως «ο κόσμος δεν αντέχει άλλο μνημόνιο». Εν τέλει, βγήκαν (μαζί με τους ΑΝΕΛ), διαπραγματεύτηκαν και πέτυχαν… παράταση του μνημονίου, ολοκλήρωση των αξιολογήσεων, καθώς και επιβολή… επιτήρησης στις επόμενες μεταρρυθμίσεις. 

ΝΕΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ

 

Επτά αεροπορικές επιδρομές εναντίον του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) στο Ιράκ και άλλες δύο στη Συρία πραγματοποίησε από χθες το πρωί ο διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσαν οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, που έχουν αναλάβει τον συντονισμό των επιχειρήσεων.

ΠΕΡΙ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ»

 

Κρίνοντας την ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και μετεκλογικά, υπήρξε αναμφίβολα μια εμφανής μεταστροφή στον τρόπο και στην ένταση προβολής των αιτημάτων προς τους δανειστές. Ο πολιτικός του λόγος έγινε αισθητά πιο μετριοπαθής.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ... ΕΛΛΕΙΜΜΑ!

 

Γαλουχηθήκαμε και πορευτήκαμε, όπως τόσοι και τόσοι Έλληνες, στη μεταπολιτευτική Ελλάδα του στρουθοκαμηλισμού, της ρεμούλας, του βολέματος.

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

O επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης Μαριάνο Ραχόι ζήτησε σήμερα από τον Έλληνα ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα να επιδείξει «σοβαρότητα» και να μην χρησιμοποιεί την Ισπανία και την Πορτογαλία ως αποδιοπομπαίους τράγους, στον απόηχο των χθεσινών δηλώσεων του Έλληνα πρωθυπουργού.