Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 

Σάλος  δημιουργείται με όσα στην ουσία αποκαλύπτει και καταγγέλλει, με σχετική ερώτηση του προς το Ευρωκοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής της Χ.Α. Ελευθέριος Συναδινός, για τις συνθήκες δανεισμού από τις ελληνικές τράπεζες.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 

Ολοταχώς για τρίτο Μνημόνιο και δάνειο οδεύει η Ελλάδα εκτιμούν πηγές της Ευρωζώνης, της οποίες επικαλείται το γερμανικό πρακτορείο ΜΝΙ. Οι πηγές αναφέρουν ότι θα προκύψει αναπόδραστα η ανάγκη ενός τρίτου πακέτου στήριξης, καθώς οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας, θα ξεπεράσουν τα 30 δισ. ευρώ την επόμενη διετία.

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 

Η πολιτική της υπεκφυγής οδηγεί την χώρα στην νομιμοποίηση των πεπραγμένων όλων αυτών που οδήγησαν τη χώρα στο βυθό... Η στρατηγική της υπεκφυγής σημαίνει την μεθάρμοση ευθύνης, την απόδοση του προβλήματος της χώρας σε εξωγενή αίτια προκειμένου να αποφύγουν οι ιθύνοντες να άρουν τα αίτια που το προκαλούν.

Η ΚΡΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΙΚΗ

 

Ανέκρουσε πρύμνα και επιστρέφει στην Ιταλία το ιταλικό σκάφος OGS Explora, το οποίο πόντιζε καλώδιο οπτικών ινών, όντας εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νότια της Κρήτης, με κατεύθυνση το Μαρμαρά στις τουρκικές ακτές και έχοντας ζητήσει άδεια για διέλευση επικράτειά μας από την... Τουρκία!

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ

 

Το Ποτάμι συνεχίζει να αυτοτρολάρεται. Αυτή τη φορά ο Δημήτρης Τσιόδρας με ανακοίνωσή του καταφέρνει να επιβεβαιώσει το λόγο ύπαρξης του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη και των εντιμότατων εκδοτικών κύκλων που το περιβάλλουν, που δεν είναι άλλος την προάσπιση συγκεκριμένων συμφερόντων.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

 

Βόμβα στα θεμέλια της σύγχρονης γερμανικής δημοσιογραφίας αποτελεί το βιβλίο του πρώην αρχισυντάκτη της Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε, «Τα δύο τρίτα των δημοσιογράφων στη Γερμανία είναι εξαγοράσιμοι», «Οι πεμπτοφαλαγγίτες των ΗΠΑ», «Το παραμύθι της Μέρκελ -Έτσι ψεύδεται η καγκελαρία στον λαό», «Πώς λαδώθηκα από εταιρεία πετρελαιοειδών», «Δημοσιογραφικά ταξίδια και φοροαπάτες», «Πώς πληρώνονται οι βίλες στην Τοσκάνη», «Πίσω από τη FAZ υπάρχει ένα διεφθαρμένο κεφάλι» και «Αγόρασε κι εσύ έναν δημοσιογράφο, μπορείς!»…